Şehit Polis Cemil Koç İçin İzmir'de Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Cemil Koç İçin İzmir'de Tören

Şehit Polis Cemil Koç İçin İzmir\'de Tören

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis memuru 52 yaşındaki Cemil Koç'un cenazesi Bergama'da yapılacak törene götürülmeden önce Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi.

25.03.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis memuru 52 yaşındaki Cemil Koç'un cenazesi Bergama'da yapılacak törene götürülmeden önce Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dualar edilirken, şehit polis memuru için helallik alındı. Şehidin eşi ve kızı ayakta durmakta güçlük çekti, Polis Okulu öğrencisi olan oğlu ise metanet içinde babası için dua etti.

Şırnak'taki PKK'lı teröristlerin temizlenmesi için güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlar sürerken, dün öğlen saatlerinde Dicle Mahallesi'nde çıkan çatışmada özel harekat polisi Osman Belkaya ile olay yeri incelemede görevli polis memuru Cemil Koç şehit oldu. Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından şehitlerden Cemil Koç'un cenazesi uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na getirildi. Polis cenaze aracına konan şehidin cenazesi, konvoy eşliğinde Gaziemir İlçesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Cenaze aracı evin bulunduğu sokağa girdiğinde, gözyaşları sel oldu, feryatlar yürek dağladı. Şehidin bazı yakınları cenaze aracına kapanıp gözyaşı döktü. Burada toplanan yüzlerce kişi, polis Cemil Koç için dua etti.

Şehit polis Cemil Koç'un üniversite öğrencisi olan kızı Gizem Koç ve eşi Nuray Koç yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Polis okulunda öğrenci olan oğlu Furkan Koç ise metanetini korudu, babası için dua etti. Duaların ardından vatandaşlar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı.

Şehit polis Cemil Koç'un cenazesi helallik alındıktan sonra tekrar havalimanına getirildi ve buradan cenaze törenin yapılacağı Bergama İlçesi'ne helikopterle gönderildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Cemil Koç İçin İzmir'de Tören - Son Dakika


Advertisement