Şehitler Mehmet Düzenli ve Cuma Bilek İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Şehitler Mehmet Düzenli ve Cuma Bilek İçin Tören

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitlerin naaşının getirilmesi Şehitler için tören Dua yapılması Şehitlerin naaşının götürülmesi Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının üst bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli (31) ile kent merkezinde devam eden terör operasyonda şehit düşen polis memuru Cuma Bilek memleketlerine uğurlandı.

30.05.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitlerin naaşının getirilmesi

Şehitler için tören

Dua yapılması

Şehitlerin naaşının götürülmesi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının üst bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli (31) ile kent merkezinde devam eden terör operasyonda şehit düşen polis memuru Cuma Bilek memleketlerine uğurlandı.

Şırnak Jandarma Komutanlığındaki tören, şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşlarının katafalka konulması ve öz geçmişinin okunmasıyla başladı.

Jandarma İstihkam Yüzbaşı Devrim Şimşek, törende yaptığı konuşmada şehit kanlarıyla kazanılan aziz Türk vatanı uğruna seve seve canını feda eden kahraman vatan evlatlarını doğdukları topraklara uğurladıklarını söyledi.

Türk milletinin tarih boyunca hiç bir güce boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini söyleyen Şimşek, "Ey hayinler işitin, burası Şırnak. Burası her daim kahramanların hainlere korku saldığı yer olarak kalacak. Asil Türk milletinin bağrından çıkan güvenlik kuvvetleri olarak Türk vatanı önünde sönmez güneş olmaya devam edeceğiz. Hendek kazıp barikat kuranlar, personelimize sinsice saldıranlar, vatandaşlarımızı silah zoruyla canlı kalkan gibi kullananlar, alçakça cinayet işleyenler şunu iyi bilin sayılı nefesiniz çok yakında tükenecek. Asil milletimizin birlik ve beraberliği uğruna canını feda ederek ölümsüz kahramanlar mertebesine ulaşan şehitlerimize ve onun değerli ailesine Türk milletinin minnet ve şükran duygularını iletiyoruz" dedi.

Duanın okunmasının ardından Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli'nin (31) naaşı Konya'ya, evli ve iki çocuk babası Cuma Bilek'in naaşı Hatay'a gönderildi.

Törene Şırnat Vali Vekili Ümit Altan, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Şırnak Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sami Özturhan, Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve polisler katıldı.

Şehitler Mehmet Düzenli ve Cuma Bilek İçin Tören
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler Mehmet Düzenli ve Cuma Bilek İçin Tören - Son Dakika


Advertisement