Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika
Yerel

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Iğdır'da polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 7 yıllık polis memuru Yaşar Doğançay, memleketi Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde defnedildi.

09.09.2015 15:51

Iğdır'da polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 7 yıllık polis memuru Yaşar Doğançay, memleketi Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde defnedildi.

Şehit Doğançay'ın (30) cenazesi, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Dörtdivan'daki babaevinin önüne getirildi. Burada Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehit polisin yakınları taziyeleri kabul etti.

Daha sonra Doğançay'ın cenazesi Şehir Meydanı'na götürüldü.

Burada düzenlenen törene, şehidin ailesi ve yakınları, Vali Aydın Baruş, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Murat Eröz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, bazı belediye başkanları ve binlerce vatandaşlar katıldı.

Eşinin polis şapkasını takan Gülistan Doğançay, çocukları iki yaşındaki Ömer Hilmi ve 5 aylık Ahmet Faruk'la şehidin tabutuna sarılarak bir süre ağladı. Polis memurunun babası Yaşar ve annesi Emine de evlatlarının fotoğrafını öperek onu son yolculuğuna uğurladı.

Meydanda kılınan namazın ardından şehit polis memurunun cenazesi, Cemaller Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika


Advertisement