Selendi'de, Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlandı - Son Dakika
Politika

Selendi'de, Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlandı

Selendi\'de, Erdoğan\'ın Seçim Başarısı Kutlandı

Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk tur oylamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 51.8 oy oranıyla cumhurbaşkanı seçilmesi, Selendi ilçesinde havai fişek gösterileriyle kutlandı.

11.08.2014 13:16

Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk tur oylamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 51.8 oy oranıyla cumhurbaşkanı seçilmesi, Selendi ilçesinde havai fişek gösterileriyle kutlandı.

AK Parti önünde yapılan kutlamalara yüzlerce kişi katıldı. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer teşekkür konuşmasında, "Temeli, duvarı olmayan çatı olur mu, olursa da böyle çöker. 12. cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Selendi, dün olduğu gibi bugün de demokrasi mücadelesi veren Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a her zamankinden daha fazla desteği vermiştir. Bizim halkımız onurlu ve gururludur, bizim halkımız tokatçılara, ceket çıkaranlara, kibirli olanlara, gece bekçilerine, iftiracılara, kimlik avcılarına, vaiz ve faiz lobisinin Selendi uzantılarına, seçimlerde seçim ablalığı yapanlara dersini vermiş, Selendi şamarını indirmiştir. Milli irade, 9'lu şer koalisyon ortaklarını sandığa gömmüştür" dedi.

YÜKÜMÜZ DAHA DA AĞIR

"Yükümüzün önemli ve ağır olduğunu biliyoruz" diyen Sezer, "Selendi olarak Manisa ilçeleri arasında yüzde 63 oy oranıyla en yüksek oyu alan ikinci ilçeyiz. Selendi bir kez daha destan yazmıştır. Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Çankaya'da başarılar diliyor, saygılarımı ve en kalbi duygularımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selendi'de, Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement