Selendililer, Uşak'ta Keşkek Gününde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Selendililer, Uşak'ta Keşkek Gününde Bir Araya Geldi

Selendililer, Uşak\'ta Keşkek Gününde Bir Araya Geldi

Uşak Selendililer Derneğinin bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel Keşkek Günü adeta şölen havasında geçti.

18.05.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Selendililer Derneğinin bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel Keşkek Günü adeta şölen havasında geçti.

Uşak Güvercin Park'ta yapılan Keşkek Günü'nde Selendililer hem eğlendi hem de keşkek yedi. Uşak Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili ve 25. dönem adayı Mehmet Altay, Uşak AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, diğer siyasi partilerin milletvekili adayları, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile Uşak ve Selendi'den çok sayıda Selendili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel Keşkek Günü'nde hemşehrilerimizle güzel bir gün geçirdik. İnşallah cenabı Allah bunun devamını nasip eder. Sayın valimiz, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Aramızda yer aldılar birlik ve beraberliğimizi bu gün pekiştirdik. Derneğimiz öğrencilerimize burs, muhtaç olan ailelerimize yardım, engelli vatandaşlarımıza yardım konusunda çalışmalar yapıyor." dedi.

Dernek başkanının konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise şunları söyledi:

"Burada emeği geçen başta başkanımız olmak üzere, dernek yöneticilerimize, dernek mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Uşak Belediyesi olarak bu tür aktivelerin tamamına destek oluyoruz. Bundan sonraki daha büyük projelerde, daha büyük birlik beraberlik gecelerinde inşallah yine birlikte olmaya devam edeceğiz."

Uşak Valisi Seddar Yavuz da yaptığı açıklamada, "Selendi bizim en çok beslendiğimiz bölge. Sizlere bu şehre kattığınız değerlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben bu tür etkinlikleri önemsiyorum ve benimsiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından derneğin yaptığı etkinliğe destek olan Vali Seddar Yavuz'a, Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a ve kişilere Dernek Başkanı Ramazan Dumlupınar tarafından plaket verildi.

Kazanlarla pişirilen Keşkek, nohut ve helva misafirlere ikram edilirken gün dolayısıyla yerel sanatçılar ve TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Çakar birbirinden güzel söylediği türkülerle Keşkek Günü'ne renk katarak adeta müzik ziyafeti çektiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendililer, Uşak'ta Keşkek Gününde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement