Şemdinli'de Silahlı Saldırıya Uğrayan Uzman Çavuş Şehit Oldu (5) - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Silahlı Saldırıya Uğrayan Uzman Çavuş Şehit Oldu (5)

Not: 'Şemdinli silahlı saldırıya uğrayan astsubay ağır yaralandı' başlıklı haberimizde, Ziya Sarpkaya'nın rütbesi uzman çavuş olarak düzeltilmiştir.

28.07.2015 15:23

Not:

'Şemdinli silahlı saldırıya uğrayan astsubay ağır yaralandı' başlıklı haberimizde, Ziya Sarpkaya'nın rütbesi uzman çavuş olarak düzeltilmiştir.

----------------

ŞEHİT OLDU

Hakkari Şemdinli'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalerer rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı'nın şehit Sarpkaya ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyle:

görevli Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya sivil kıyafetli olarak banka işlemleri için gittiği bir bankanın önünde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist tarafından silahla başından vurulmuştur. Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan kahraman Uzman Çavuşumuz Ziya Sarpkaya Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, saat 13.30'da şehit olmuştur. İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor; şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Silahlı Saldırıya Uğrayan Uzman Çavuş Şehit Oldu (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement