Setur'dan Yakın Bölge Otelleri - Son Dakika
Basın Bültenleri

Setur'dan Yakın Bölge Otelleri

Setur\'dan Yakın Bölge Otelleri

Bu yaz izniniz azsa, şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek için kısa bir tatil planlayabilirsiniz.

04.11.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yaz izniniz azsa, şehirden uzaklaşıp kafa dinlemek için kısa bir tatil planlayabilirsiniz. Bunun için en uygun tercih yakın bölge otelleri olacaktır. Setur'da yer alan birbirinden güzel oteller bu konuda size fikir verebilir. İşte sizin için seçtiğimiz oteller;

Limak Thermal Boutique Hotel

Türkiye'nin ilk Termal Butik otellerinden biri olan Limak Thermal Boutique Hotel, şehir merkezine 12 km., Bursa'ya, İzmit'e ve Sabiha Gökçen Havalimanına 80 km., İstanbul'a 120 km., uzaklıkta yer almaktadır. Yeşillikler arasında beyaz bir köşkten oluşan otel, klasik tarzda dekore edilmiş gösterişli ve şık odalarıyla misafirlerine bekledikleri konforu sunuyor. Odalarında termal su bulunması da ayrı bir güzellik.

Yarım pansiyon konseptiyle hizmet veren otelin restoranında enfes lezzetlerin tadını çıkarabilir, bilardo, bisiklet gibi aktivitelerle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Otelde bulunan buhar Banyosu, Fitness, Sauna,Termal Havuz ve Türk Hamamında stresten arınıp taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca otelde yer alan ütü hizmeti, çamaşırhane, doktor gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Marigold Thermal & Spa-Bursa

Bursa'nın en yeni termal Spa oteli Marigold Thermal & Spa İstanbul'a yakın bir tatil düşünenler için ideal bir alternatif. Bursa Çekirge Mevkii'nde yer alan 9820 m2 alana kurulu tesis 120 0dasıyla konforlu bir tatil sunuyor.

Şehir merkezinde olup Yenişehir havalimanına 45 km. mesafede olan beş yıldızlı tesis,. eşsiz termal suyu, harika konumu ve diğer çekicilikleriyle sizleri benzersiz bir deneyime davet ediyor. Şehrin popüler noktalarından Çekirge'de yer alan otelin restoranlarında Türk ve dünya mutfağının en güzel örneklerini tadarak lezzete doyabilirsiniz.

İş hayatının yorgunluğunu üzerinizden atmak, ruhunuzu dinlendirmek için otelin bünyesinde bulunan fitness ve Spa hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Buhar banyosu, sauna, Türk hamamı ve termal havuz stresinizi atmak için ideal. Cilt hastalıkları, Kalp dolaşım sistemi hastalıkları, Mide bağırsak hastalıkları, Böbrek ve idrar yolları hastalıkları gibi pek çok hastalığa faydası olan termal su sayesinde kendinizi hem daha sağlıklı hem de zinde hissedeceksiniz.

İda Costa Hotel

Binlerce yıllık geçmişi olan tanrıçalar bölgesi Assos'ta, geleneksel Ege mimarisini yansıtan tamamı doğal taşlar ve zeytin ağaçlarıyla çevrili İda Costa Hotel, deniz kenarında huzur dolu bir tatil için ideal bir adres. Çanakkale Ayvacık Assos mevkiinde 7000 m2 alana kurulu olan tesis, Ayvacık ve Küçükkuyu'ya 17 km., Edremit havaalanına 55 km. mesafede yer almakta. Yarım pansiyon olarak hizmet veren otelin açık büfe ve alakart restoranlarında geleneksel ve uluslararası mutfaklardan en güzel lezzetlerin tadına doyabilirsiniz. Kaz dağları kıyısında, Assos'un temiz havasını içine çekeceğiniz harika bir atmosfere sahip tesis denize sıfır konumuyla da misafirlerini cezp etmektedir. Otelin 40 metre uzunluğundaki özel plajında denizin tadını çıkarabilir, otelde bulunan Spa imkanları, Türk hamamı, sauna ve masaj ile rahatlayıp tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Setur'dan Yakın Bölge Otelleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement