Sever Bozyazı Halkı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sever Bozyazı Halkı ile Buluştu

Sever Bozyazı Halkı ile Buluştu

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında Bozyazı'yı ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

13.01.2014 13:59  Güncelleme: 14:00

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları kapsamında Bozyazı'yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bozyazı Ak Parti İlçe binası önünde ilçe Başkanı Mevlüt Ok ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Aday Sever'e, İl Başkanı Mekin Merter Salt ve parti yöneticileri eşlik etti. Burada toplanan vatandaşlara konuşan Mustafa Sever, devlette en alt kademeden, en üst kademeye kadar çalışmış, devletin vermiş olduğu görevleri layıkı ile yerine getirmiş birisi olarak vatandaşların karşısına çıktığını söyledi. Sever, çok önemli bir seçim sürecine girildiğini, 30 Mart'ın klasik bir yerel seçimden ibaret olmadığını, çok daha büyük anlamlar taşıdığını, dolayısıyla bunun bilincinde olarak 30 Mart'a hazırlandıklarını, vatandaşlarında sandıklara gittiği zaman bu bilinç ile oy kullanmasını istedi. Sever, "Değerli arkadaşlar, Allah'a şükürler olsun memleketimiz 2002 yılından itibaren Sayın Başbakanımızın önderliğinde oluşturulan siyasi istikrar, ekonomi istikrar ve güven ortamı sayesinde çok şükür ki çok çok güzel noktaya geldik ve bu kutlu yolda dev adımlarla hedefimize yürüyoruz. Türkiye'nin bu büyük yürüyüşünü durdurmak isteyenlere, çelmelemek isteyenlere meydan verecek misiniz? Tarımdan eğitime, sağlıktan ihracata, turizme kadar memleketimizin geldiği nokta ortada. Allah'a şükürler olsun her konuda ülkemiz 4-5 kat 2002 yılına göre mesafe katetmiş durumda ve inşallah Türkiye artık bölgesinde, dünyada söz sahibi bir noktaya geldi. Geri dönüşü yok bu işin. Artık Türkiye'yi kıskananlar, çekemeyenler ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin önünü kesinlikle kesemeyecekler. Buna izin vermeyeceğiz. İnşallah 30 Mart seçimleri ile Bozyazı'da belediyeyi alır güzel neticelerle, en güzel cevabı vereceğiz ve sayın Başbakanımızın yanında dimdik duracağız. Bozyazı'dan ve Mersin'den çok güzel selam buradan inşallah Başbakanımıza hep birlikte vereceğiz" dedi.

Anamur'a 150 yataklı hastane yapımı için ihale yaptıklarını, Mersin'e önümüzdeki günler içinde bin 250 yataklı şehir hastanesinin temelinin atılacağını söyleyen Sever, sözlerini şöyle sürdürdü: "Anamur ve Bozyazı için muz son derece önemli bir ürün. Allah'a şükürler olsun son dönemde almış olduğumuz tedbirlerle, ithalatta almış olduğumuz tedbirlerle haksız rekabeti ortadan kaldırarak Anamur ve Bozyazı'nın muz üretimini ayağa kaldırdık. 18 bin ton civarındaki muz üretimimiz 227 tona çıkmış durumda. Yapacağımız baraj ve göletlerle daha fazla muz üretimi ile bütün ihtiyacı karşılayacak noktaya geleceğiz. Geçmiş yıllarda tüketimin yüzde 15'i yerli üretim ile karşılanırken bugün yüzde 50'si karşılanıyor. İnşallah ihtiyacın tamamını Anamur ve Bozyazı'da yapacağımız üretimle karşılar duruma geleceğiz. Sonuna kadar muz üreticisinin yanındayız. Ülke genelinde yaptığımız çalışmaların yanında Bozyazı'da da projelerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. 2011 yılından bu yana Devlet Su İşleri'nin (DSİ) Bozyazı'ya yatırımı 30 milyon TL'yi geçti. Yuva Deresi islahı, Aksaz Deresi islahı çalışmaları devam ediyor. Eğitimle ilgili olarak bir ilköğretim okulu yaptık, 7 tane ilköğretim okuluna ilave derslik, bir ana okulu yaptık. Bunların yanında spor salonu yaptık. Önümüzdeki haftalarda 32 derslikli olacak orta okulumuzun temelini atacağız. İnşallah 30 Mart'tan sonra AK Belediyeciliği Mersin ve Bozyazı ile buluşturacağız."

Konuşmaların ardından Sever ve beraberindekiler, Bozyazı esnafını gezerek, onların sorunlarını dinledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sever Bozyazı Halkı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement