SGK Malatya İl Müdürü Kara, Darende'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

SGK Malatya İl Müdürü Kara, Darende'de Temaslarda Bulundu

SGK Malatya İl Müdürü Ayten Kara, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

22.04.2014 10:09  Güncelleme: 10:12

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Ayten Kara, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

Kuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumların çalışma ortamlarının gelişen teknoloji ve hizmet standartlarının yükseltilmesiyle daha güzel hale gelmesi amacıyla bir dizi çalışma planladıklarını söyledi. Kuş, "Yeni Hükümet Konağı projemiz yatırım programına alındı. İnşallah yakında yapımına başlanılacak. Değerlendirmede bulunarak, yeni yapılacak binada da kurumunuza yer verebiliriz. Ayrıca kamuya ait arsalardan uygun görülen, hizmet sunumunda yeterli görülecek bir arsanın tahsisini de yapabiliriz. Konuyu belediye başkanımızla istişare ederek bir çözüm bulacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kurumun faaliyetleri hakkında bilgi veren Kara da haftalık bin 200'ün üzerinde işlem yapılan SGK Darende Merkez Müdürlüğünün Malatya'nın ilçeleri arasında en aktif hizmet verilen yer olduğunu söyledi.

Süleyman Eser'i de yeni görevi için kutlayan Kara, hizmet binası için arsaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, Darende'de SGK hizmetlerinin standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Gerekli yardımı yapacaklarını dile getiren Eser de SGK'nin Darende'deki hali hazırda kullandığı binanın belediye tarafından tahsis edildiğini hatırlatarak, "Kurumların hizmet sunumunda güzel bir konumda olması hepimizin isteğidir. Arsa talebinizi değerlendirerek uygun bir yer olursa üzerimize düşeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Kara'ya SGK Tunceli İl Müdürlüğüne atanan Hulki Öztekin ve SGK Darende Merkez Müdürü Abdülhamit Er de eşlik etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SGK Malatya İl Müdürü Kara, Darende'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement