SHGM Sözleşmeli 6 Mühendis Alacak - Son Dakika
Ekonomi

SHGM Sözleşmeli 6 Mühendis Alacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İdari Hizmet Sözleşmeli 4 bilgisayar mühendisi, 2 meteoroloji mühendisi alacak.

26.05.2015 10:02  Güncelleme: 10:10

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), İdari Hizmet Sözleşmeli 4 bilgisayar mühendisi, 2 meteoroloji mühendisi alacak.

SHGM'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Genel Müdürlük, İdari Hizmet Sözleşmeli (İHS) 4 bilgisayar mühendisi, 2 meteoroloji mühendisi olmak üzere 6 mühendis istihdam edecek.

Ankara, İstanbul, Antalya ve Nevşehir'de görevlendirilecek mühendislerden 5 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlarına 6 bin 247 lira, 2-5 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlarına 5 bin 781 lira, 0-2 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlarına ise 5 bin 316 lira ücret verilecek.

Belirtilen şartları taşıyan istekliler, Genel Müdürlüğün http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı "İş Talep Formu" ve istenen belgelerle en geç 5 Haziran saat 16.00'a kadar Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurabilecek.

Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen, başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılsa dahi iptal edilecek. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacak.

İdari Hizmet Sözleşmeli personel alımıyla ilgili her türlü duyuru, Genel Müdürlüğün web adresinde yayımlanacak. Başvuru sahipleri, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamayacak.

Değerlendirme sonrasında sözlü mülakat tarihi ve mülakata katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili hususlar, Genel Müdürlüğün resmi internet sitesinde ilan edilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi SHGM Sözleşmeli 6 Mühendis Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement