Siirt Karayolları Şefliği'nde Yoğun Mesai - Son Dakika
Yerel

Siirt Karayolları Şefliği'nde Yoğun Mesai

Siirt Karayolları Şefliği\'nde Yoğun Mesai

Karayolları Siirt Şube Şefliği, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle sabah saatlerine kadar karla mücadele çalışması yürüttü.

21.02.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Siirt Şube Şefliği, dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle sabah saatlerine kadar karla mücadele çalışması yürüttü.

Karayolları Siirt Şube Şefi Sabahattin Direk'in bizzat içinde yer aldığı ekip, Kurtalan, Pervari, Tillo, Baykan ve Şirvan'da kardan kapanan ulaşım yollarını, sabah saatlerinde açtı. Konu ile ilgili bilgi veren Direk, "Dün gece itibariyle etkili olan kar yağışı nedeniyle bir kaç gün öncesinden hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Dün geceden bu yana karla mücadelede çalışmalarımızı sabaha kadar aralıksız sürdürdük. Bunun neticesinde 4 defa kapanan Siirt-Tillo karayolunu sabah saat 03.00 sularında açtık. Hemen akabinde Kurtalan-Baykan ve Kozluk kozluk güzergahını sabah 04.30 sularında açtık. Kar yağışının yoğun olduğunu Siirt-Pervari karayolunu ise yoğun çabalara rağmen sabah saat 06.30 sularında, Eruh Şırnak karayolunu ise saat 09.10 sularında ulaşıma açtık. Şirvan cevizlik karayolunu ise bugün saat 10.00 sularında ulaşıma açıldı" dedi.

Şuan kapalı karayolunun bulunmadığını belirten Direk, tuzlama çalışması da başlattıklarını söyledi. Direk, buzlanma konusunda sürücülere uyarıda bulunarak, "Bu gece sıcaklıklar -5 dereceye kadar düşecek. Buzlanmaya karşı araç sürücülerinin dikkatli olmasını çağrısında bulunuyoruz. Aynı zamanda karayollarında buzlanmanın yaşanmaması için 2 ayrı ekiple tuzlama çalışması yürüttük. Vatandaşlarımızın gizli buzlanmaya dikkat etmeleri gereken yerler ise Yağmurtepe mevkii, Siirt kent merkezinde ipek yolu bölgesi ve Aydınlar caddesi bölümleridir. Ayrıca, Bölge trafik noktası ile Başur Köprüsü, Pervari yolu Kubik ve Gölköyleri noktasında dikkatli olmaları gerekir" diye konuştu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Karayolları Şefliği'nde Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement