Siirt'te Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hummalı Çalışma - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hummalı Çalışma

Siirt\'te Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hummalı Çalışma

Bir dizi ziyaret için Siirt'e gelecek olan Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Caddeler temizlendi, bayraklar asıldı. Açılan pankartlar dikkat çekti.

04.05.2015 11:55  Güncelleme: 14:08

Haftasonu Batman ve Diyarbakır'ı ziyaret ederek miting ve açılışlar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölge turuna bugün Siirt ve Mardin ile devam edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Siirt'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı. Caddeler temizlendi, bayraklarla donatıldı.

HUMMALI ÇALIŞMA

Saat 12.00'de Siirt Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan için kentte hummalı bir çalışma yürütüldü. Kentte, havaalanından mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na kadar tüm yollar temizlendi.

DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Bayraklarla donatılan caddelere, üzerinde "Sözün bittiği yerdeyiz uzun adam, seninleyiz, hep seninle olacağız", "Ne aldanan oldun ne aldatan, seni seviyoruz vesselam", "Siirt sana inanıyor" yazılı pankartlar asıldı.

EKİPLER ALARMDA

Erdoğan'ın, kente gelişi nedeniyle güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı. Çevre illerde takviye polislerin getirildiği kentte, havaalanından Cumhuriyet Meydanı'na kadar çeşitli aralıklarla ekipler yerleştirildi. Mitingin yapılacağı alanın çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlar saat 11.15'e kadar alana alınmadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hummalı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • tarafsız34: sn cumhur baskANIM artık sıyaset yapmasanız secım geldı cumhur baskanı meydanlarda . 23 9 Yanıtla
  • YAŞAR GÜLTEKİN: uzun adam sen doğrı yoldasın ALLAH yar ve yardımcın olsun. . . yüzde 55 ile başkansın RABBİM seni korusun. . . islam aleminin tek umudusun hızır aleyhi selam yanında olsun inşALLAH. . . . . . . . . 8 15 Yanıtla
  • Hdp: Sayin Apfullah Öcalan'in sözünü kullanmislaf NE ALDANDIM NE ALDATTIM 11 12 Yanıtla
  • .....: Helal be 7 15 Yanıtla
  • ERHAN: BU HDP FAŞİST IRKCILARI YİNE RAHAT DURMAZ GİBİME GELİYOR 9 13 Yanıtla
  • SİİRTLİ ŞİYAR: SİİRTİMİZE HOŞ GELDİNİZ SAYIN REİİSİCUMHUR UM 8 14 Yanıtla
  • AK Parti iktidara gelmeden önce. 3 yılda bir kri: AK Parti iktidara gelmeden önce. 3 yılda bir kriz oluyordu. Pazarda ayakkabısını satanı gördüm. Memur kesiminde 40 kişiden birinde araba varken şimdi arabası olmayan memuru bilen varmı? HADEP li (şimdiki hdp) olan birisi heryerde kimliğini saklardı. Polis basın açıklamasına bile izin vermezken şimdi heryerde rahatlar. Televizyonlarda kürdüm diyen linç edilirdi (Ahmet KAYA yı hatırlayın). Şimdi kürtce yayın yapan bir sürü kanal var. Nankörlük etmeyin AK parti bu ülkenin gerçeğidir. Ne kadar eksiği olsada Ak partisiz bir iktidar felakete götürür. Biraz vicdanlı olun klavye devrimcileri. . Halk gerçeği görüyor ve yine gereğini yapacak. Siz klavye görevlileri sizde kendinize bir pay çıkarın elinizi vicdanınıza koyun tüm partileri bir düşünün yarın neler yapabilirler. Halden anlamaz, düzenbaz, ırkçı, ayırımcı kesimleri iyi belleyin. Suriyeyi ve ırakı da göz ardı etmeden çocuklarınızın geleceği için sadece gerçekleri görerek yeniden yorumlayın. . . 7 14 Yanıtla
  • siirtli: yalakalar ve koyunlar sıraya geçmişler. . . soruyorum sizlere her seçim zamanı siirttin eniştesi diye tabir edilen sn. c. başkanı siirt için bu güne kadar ne yaptılar hı siirt için bir fabrika bile yapmadılar işte bu yüzden hepimiz koyunuz. . . 15 3 Yanıtla
  • Ssl: Allah akıl fikir versin halkıma 13 4 Yanıtla
  • jandarma: Ettiği yemini cigneyip günaha girmek bu olsa gerek 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement