Silopi'de Kız Öğrenciler İçin Mardin Gezisi - Son Dakika
Yerel

Silopi'de Kız Öğrenciler İçin Mardin Gezisi

Silopi\'de Kız Öğrenciler İçin Mardin Gezisi

Şırnak’ın Silopi ilçesi Yenişehir Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ’Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi’ kapsamında Mardin’i ziyaret etti.

21.11.2016 15:43

Şırnak'ın Silopi ilçesi Yenişehir Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi' kapsamında Mardin'i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi kapsamında 520 kız öğrenci cumartesi ve pazar günleri olmak üzere iki grup halinde Mardin Evleri, müzeleri ve Mardin'in tarihi yerlerini görmenin fırsatını buldu. Proje sayesinde ilk kez şehir dışına çıktıklarını ifade eden öğrencilerden Hacera Eren Mardin'in tarihi yerlerini gezdiklerini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adil Özer, Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik merkezleri tarafından hayata geçirilen 'Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz' projesi ile 14-29 yaş grubu gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre illere geziye gönderildiklerini anlattı. Özer, proje ile geziye katılan gençler arasında diyalogun arttırılmasının hedeflendiğini söyledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi'de Kız Öğrenciler İçin Mardin Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement