Silopi'de Terör Mağduru Ailelere Gıda ve Giysi Yardımı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Terör Mağduru Ailelere Gıda ve Giysi Yardımı

Silopi\'de Terör Mağduru Ailelere Gıda ve Giysi Yardımı

Silopi'de terör mağduru ailelere gıda ve giysi yardımıŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde Türk Kızılayı, aralarında terör mağduru olan ailelerinde bulunduğu dar gelirlilere 100 koli gıda, 200 koli de giyim yardımında bulundu.

17.09.2016 16:33

Silopi'de terör mağduru ailelere gıda ve giysi yardımı

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde Türk Kızılayı, aralarında terör mağduru olan ailelerinde bulunduğu dar gelirlilere 100 koli gıda, 200 koli de giyim yardımında bulundu.

Kurban Bayramı nedeniyle Türk Kızılayı Konya Şubesi 200 koli giyim yardımı, Türk Kızılayı Genel Merkezi de 100 koli gıda yardım paketini Silopi'ye gönderdi. Türk Kızılayı Silopi şubesi tarafından ilçede yaşayan Şırnaklı terör mağduru aileler ile ihtiyaç sahibi ailelerin tespitini yaparak yardımları evlerine götürerek imza karşılığı teslim edildi. Nuh, Cudi ve Yenişehir mahallelerinde yapılan yardımlar terör mağduru aileleri sevindirdi.

Yardım alan Zehra Aşan, "Kızılay'dan memnunuz. Hep yardım ediyor. Yani bugüne kadar hep yardımlarını gördük. Allah onlardan razı olsun. Her zamanda yardımlarını bekliyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Çok iyi bir dernek" dedi. Türk Kızılayı Silopi Şube Başkanı Kemal Türkan, "Konya şubemiz bize 200 yakın elbise ve ayakkabı yardımı gönderdi. Genel merkezimiz bize 100 koli gıda gönderdi. Şırnak'tan göç eden mağdur insanlara yardımımız oldu. Silopi de evi yıkılan zor durumda olan vatandaşlara yardım dağıttık. Yardımlarımız yetmiyor. Sayı çoktur. 20 bine yakın Şırnaklı mağdur insan var. Silopi'de barınıyorlar, 5 bine yakın yardım beleyen yerli halk var Silopi de. Yardımlarımız yetmiyor. Çok mağdur insanlar var burada. Hem genel merkezimiz tarafından hem de burada zengin olan iş adamlarından yardım bekliyoruz. Bizlere yardım verseler bizler de Türk Kızılayı Silopi Şubesi olarak bir köprü olarak bu yardımları dağıtacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Terör Mağduru Ailelere Gıda ve Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement