Silopi'deki Hain Saldırıdan İlk Fotoğraflar Geldi - Son Dakika
Güncel

Silopi'deki Hain Saldırıdan İlk Fotoğraflar Geldi

Silopi'de 4 sivilin öldüğü, 5'i polis 19 kişinin yaralandığı hain saldırıdan ilk görüntüler geldi.

30.05.2016 20:40  Güncelleme: 08:08

Şırnak'ın Silopi ilçesinde akşam saatlerinde teröristlerce tuzaklanan bomba infilak etti. Zırhlı polis aracaının geçişi sırasında infilak eden bombanın patlması sonucu ilk belirlemelere göre 4 sivil yaşamını yitirdi. 5'i polis 19 kişi yaralandı.

2 OTOBÜS TAHRİP OLDU

Lögar kapağına yerleştirilen bombanın infilakı sonucu olay yerinden ilk fotoğraflar geldi. Fotoğraflarda olay yerinde 2 otobüsün tahrip olduğu görülüyor. Sivil yaralıların bu otobüslerdeki vatandaşlar olduğu ve bu nedenle de yaralı sayısının yüksek olduğu tahmin ediliyor.

BÜYÜK ÇUKUR AÇILDI

Çevredeki bir bina ve futbol sahasıolduğu tahmin edilen iki yapıda da ağır tahribat gözlemleniyor. Bombanın infilak ettiği yerde ise derin bir çukurun açıldığı ve etrafa çok sayıda şarapnel parçasının savrulduğu fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.

İşte olay yerinden gelen o kareler:





(Fotoğraflar sosyal medyadan alınmıştır)

Silopi\'deki Hain Saldırıdan İlk Fotoğraflar Geldi

Son Dakika Güncel Silopi'deki Hain Saldırıdan İlk Fotoğraflar Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • birisi: hain saldirimi neden sen olduruken yikip gecerken sana zarar gelince adi hain saldirimi oluyor ne ekersen onu bicersin 5 21 Yanıtla
  • .....: 2 dünya savaşı boğazlarda oldu, şimdik oradan yani denizden geçemeyince, pkk işid pyn yada herneyse isimleri bu beyinsizleri kullanıp etrafımızı sarıp doğu ve güney doğudan saldıracaklar, bize bu örgütleri hafife almayalım aralarında ki ajanları görüyoruz çok iyi eğitimlere sahipler ve ellerinde füze sistemleri de olacak 13 0 Yanıtla

Advertisement