Silvan'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Silvan'da 19 Mayıs Kutlamaları

Silvan\'da 19 Mayıs Kutlamaları

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Silvan Lisesi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

19.05.2012 15:13

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Silvan Lisesi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Silvan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından kutlamalar, Silvan Lisesi'nde devam etti. Silvan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Silvan Lisesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak, şiirler okundu. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin okunmasının ardından törene katılan protokol üyeleri ile öğrenciler çalınan davul-zurna eşliğinde halay çekti. Halay sırasında AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan davulculara bahşiş verdi. Ayrıca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri dağıtıldı.

Kutlamalara Kaymakam Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Toprak, Belediye Başkanvekili Hakkı Güzel, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Terzi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mahmut Baycan, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, askeri erkan, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement