Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'na Doğru

Türk Yunan Bulgar Dostluk Gurubu Derneği'nce düzenlenen ve Edirne Belediyesi'nin destek verdiği maratonda sporcuların güvenli koşabilmeleri için yarın bazı caddelerin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

13.06.2015 12:57

Türk Yunan Bulgar Dostluk Gurubu Derneği'nce düzenlenen ve Edirne Belediyesi'nin destek verdiği maratonda sporcuların güvenli koşabilmeleri için yarın bazı caddelerin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yarın saat 09.00'da Mimar Sinan Caddesi'ndeki Taş Odaları - Eski Cami arasındaki yolun trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Saat 10.15'te, Talatpaşa Bulvarı, Orduevi - Maarif Caddesi, Gazmihal Köprü, Darülhadis Caddesi, Tunca ve Meriç Köprüsü, Lozan, Ortaköy, Dilaverbey, Ressam Hasan Rıza caddeleri ile Pazarkule mevkisinin trafiğe kapanacağı aktarılan açıklamada, "Trafiğe kapatılan güzergahlar, yarışmacıların en sonunda yer alacak olan artçı ekibin geçmesinden sonra trafiğe açılacak. Yarışmacıların Pazarkule'den dönüş yaptıkları sırada yollar gerekli önlem alınarak tekrar trafiğe kapatılacak ve artçı ekibin geçmesinin ardından trafiğe açılacak" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement