Şırnak'ta Asker Taşıyan Araca Silahlı Saldırı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Asker Taşıyan Araca Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Şırnak\'ta Asker Taşıyan Araca Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Şırnak'ta, görev için birliklerine giden askerlerin bulunduğu sivil araç, uzun namlulu silahlarla tarandı. Olayda, iki asker yaralandı.

01.09.2015 10:14  Güncelleme: 11:23

Şırnak'ta, merkez Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde görev için birliklerine giden askerlerin bulunduğu sivil araç, uzun namlulu silahlarla tarandı. Olayda, iki asker yaralandı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Seyir halinde olan ve Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığında görevli askeri taşıyan sivil araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı.

OPERASYON BAŞLADI

Olayda, iki asker yaralandı. Yaralı askerler, Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

HAKKARİ'DE 1 KİŞİ ÖLDÜ

Öte yandan Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece çıkan olaylarda bir kişi hayatını kaybetti. Esenyurt ve Esentepe mahalleleri gece geç saatlere kadar gaz bombaları ve silah sesleriyle yankılandı. Birçok eve kurşun ve gaz kapsülü isabet ederken, resmi bir kuruma ait bina ateşe verildi.

MÜDAHALE YETMEDİ

Olaylar sırasında Ali Kaval isimli şahsın bacağından ve kafasından vurulduğu belirtildi. Ağır yaralı olarak Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan Kaval, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaval'ın cenazesi otopsi işlemleri için Hakkari'ye götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Asker Taşıyan Araca Silahlı Saldırı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Fırat: Birilerinin sarayda kalıcı kalma için savaşı bu. Oysa barış ne kadar güzeldi sevgili insanım 5 3 Yanıtla
  • Bu AKP gitmeli PKK bitmeli: İşte AKP işte terör işte çözüm süreci işte seçim yenilgisi işte sivil diktatörlük 1 6 Yanıtla
  • sktr: ARKADAŞ NASIL DEVLET YÖNETİYOSUNUZ, BANA KALIRSA ORDUYA YETKİ VERİLMEDİĞİNDEN BU KAOS YAŞANIYOR, ÇÜNKÜ KAOS BİRİLERİNİN İŞİNE GELİYOR, EĞER ADAM GİBİ YETKİ VERİLSE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAZ. SİYASİLERE GÜVENMİYORUM. 3 0 Yanıtla
  • ates kandemir : bune bicim ordu ya kafayi yiycem ne taktik var ne bi degisiklik bi yok edemediler su pkk lilari genel komutanin istifa etmesi gerekiyo osman pamukoglu gibi bi komutan gerek 3 0 Yanıtla
  • şırnaktan biri: PKK nın 1980 den beri eylemlerinin olduğunu bilmeyip. akp gitsin pkk bitsin diyenlere selam olsun. 1 1 Yanıtla
  • ülkücü: akp ye oy verenler görün eserlerinizi sayenizde hergün şehit geliyor 1 1 Yanıtla
  • TÜRK: neden zırhlı araçla taşın miyorrrrrrrr 2 0 Yanıtla
  • Aaa: PKK ekmek kafa. Beyin yok 1 0 Yanıtla
  • Nihat : Ne barışı bu saatten sonra barış olmayacak bu pkk lılar etkisiz hale getirilicek 0 1 Yanıtla
  • Aaa: Yaşasın AKP. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement