Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın ile Belediye Başkanı Çimen, taziye mesajı yayımladı.

14.10.2014 15:59

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ile Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 polisin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Aydın, mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı korumakla görevli polis otobüsünün devrilmesi sonucu kazada şehit olan polislerin ailelerine başsağlığı diledi.

Kazadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı korumakla görevli polislerimizden 3'ü görevlerini yaptıktan sonra ne yazık ki kendilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu hayatlarını kaybederek şehit düştüler. Kazada şehit olan polislerimizin ailelerine yüce Rabbimden sabır, kazada yaralanan güvenlik görevlilerimize de acil şifalar diliyorum."

Belediye Başkanı Çimen ise Erdoğan'ın Gümüşhane ziyareti sırasında güvenlik tedbirleri gereği Gümüşhane'de görev yapan Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 3 polisin şehit olması ve 35 polis memurunun yaralanması ile Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düşen askeri helikopterdeki 4 personelin şehit olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Çimen, mesajında, "Her iki kazada şehit olan polis ve askeri personele Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, mesai arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan polis memurlarımıza da acil şifalar dilerim" ifadesini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement