Sivil Toplum Kuruluşlarından AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivil Toplum Kuruluşlarından AK Parti'ye Ziyaret

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri, AK Parti İl Başkanlığı'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

19.06.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri, AK Parti İl Başkanlığı'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı ve Mazlum-Der Şube Başkanı Ahmet Taş, İstişare Heyeti Üyesi ve Teknik Eğitimciler Vakfı Başkanı Cafer Beydilli, Memur-Sen İl Başkan Vekili ve Diyanet-Sen Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Enderun Vakfı Temsilcisi İsmail Billur, Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Harun Göztaş, Mazlum-Der Şube Sekreteri ve Kur'an Hafızları Derneği Temsilcisi Sadi Özmen ile Genel Sekreter Erol Ünlü'den oluşan heyet, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni etti.

Heyet adına söz alan Taş, milletin hiç bir partiye tek başına iktidar vermediğini, ama her şeye rağmen seçmenin yine AK Parti'ye güvenip sorumluluk verdiğini belirtti.

Milletimizin ve mazlum coğrafyaların bir an önce hükümet kurulmasını beklediğini kaydeden Taş,  "Mazlumların umudu Türkiye'yi, hükumetsiz bırakmayın. 7 Haziran seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyor, seçilen siz  milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Yasama dönemi faaliyetlerinizde bizlerle de istişare ederek, bizleri de bilgilendirerek çalışma yapmanızı bekliyoruz. Şehrimizin, milletimizin ve İslam aleminin yararına üzerimize düşen her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel de sandıktan çıkan millet iradesini en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

En kısa zaman da hükümetin kurulması için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Karayel, "İnşallah en kısa zamanda hükumetin kurulmasıyla beraber Kayserimizin hızlı tren gibi önemli projelerini hızla tamamlamaya çalışacağız" dedi.

Ziyarette İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile 25. Dönem Milletvekilleri Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivil Toplum Kuruluşlarından AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement