Sökespor'un Yıldız Futbolcusu Kültür Elçisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Sökespor'un Yıldız Futbolcusu Kültür Elçisi Oldu

Sökespor\'un Yıldız Futbolcusu Kültür Elçisi Oldu

Söke Belediyesi’nin Senegal’den kardeş şehir seçtiği St.Louis kenti, Sökespor’da forma giyen milli futbolcu Saliou’nun doğup büyüdüğü kent çıktı.

12.07.2016 15:24

Söke Belediyesi'nin Senegal'den kardeş şehir seçtiği St.Louis kenti, Sökespor'da forma giyen milli futbolcu Saliou'nun doğup büyüdüğü kent çıktı.

İçişleri Bakanlığı'nın öneresi ile Söke Belediyesi'nin temmuz ayı meclis toplantısında Senegal'in St.Louis şehri ile kardeş şehir ilişkisi kurulma kararına en çok Sökespor'da forma giyen, kırmızı lacivertlilerin başarısında pay sahibi Senegalli Saliou'yu sevindirdi. Söke Belediye meclisinin aldığı kararın kendisi için büyük sürpiz olduğunu söyleyen, Sökespor'lu Senegalli yıldız Saliou, "St.Louis te benim Türkiye de futbol oynadığım bilinmekte. Yakın arkadaş gruplarım ve ailem futbol yaşantımı Ege de Söke'de sürdüğümü yakından takip etmekteler. Söke St.Louis için bu bakımdan çok da yabancı bir şehir olmadığını düşünüyorum. Söke Belediyesi'nin bu kararını St.Louis Belediye Başkanı Mansour Faye ile ilk fırsatta paylaşacağım" şeklinde konuşurken, kardeş şehir ilişkilerinin güçlenmesi için üzerine düşen görevi seve seve yapacağını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökespor'un Yıldız Futbolcusu Kültür Elçisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement