Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Türk İş Yol Sendikası Kilis Şubesi tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu hayatını kaybedenler işçiler için mevlid i şerif okutuldu.

15.05.2014 14:56

Türk- İş Yol Sendikası Kilis Şubesi tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu hayatını kaybeden işçiler için mevlid-i şerif okutuldu.

İl Özel İdaresi Tesislerinde toplanan Türk-İş Yol Sendikası üyeleri ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları Soma'da yaşanan faciada hayatını kaybeden işçiler için önce Kur-an'ı Kerim okudu, ardından da dua etti.

Türk İş Yol Sendikası Kilis Şubesi Başkanı Mehmet Ali Polat, "İşçi arkadaşlarımızın acısını paylaşıyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralı arkadaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bugün şehit olan madenci arkadaşlarımız için mevlit okutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Mevlit programından ardından katılanlara yemek verildi.

Programa, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, İl Müftüsü Mübarek Çelik, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emin Arslan, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Yemliha Aksoy, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, il genel meclisi üyeleri katıldı. - Kilis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement