Sonunda bir vekil tüketicilerin sesini duydu - Son Dakika
Güncel

Sonunda bir vekil tüketicilerin sesini duydu

Sonunda bir vekil tüketicilerin sesini duydu

Türkiye'de en yüksek fiyatta otogaz satışlarının Şanlıurfa'da olmasına tepki gösteren tüketicilerin isyanına kulak veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin sorunun takipçisi olacağını açıkladı.

25.09.2016 17:24

Türkiye'de en yüksek fiyatta otogaz satışları Şanlıurfa'da satılıyor olması artık Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti vekillerinin de gündeminde. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin kentte satışlardaki yüksek fiyata tepki gösteren sürücülerin sesine kulak verdi ve sosyal medya hesabından konunun takipçisi olacaklarını duyurdu. "Urfa'da istasyonların kendi aralarında anlaşarak benzer fiyatlardan satış yapmakta oldukları açıktır" diyen vekil Yılmaztekin bunun apaçık bir haksızlık olduğunu söyledi. Urfa'daki fiyatların yüksek olduğunu ve sorunun giderilmesi için ilgili kurumlarla temasların başladığını duyuran Vekil Yılmaztekin Bakan Çelik dahil milletvekillerinin konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

YILMAZTEKİN: TEMASLAR BAŞLAMIŞTIR
Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ankara'da tavan fiyat 2.62 ancak Ankara'da LPG genelde 2.10-2.30 fiyatları arasında satılıyor. Normal şartlarda istasyonlar birbiri ile rekabet etmek için fiyatları aşağı çekerler. Ancak Urfa'da istasyonların kendi aralarında anlaşarak benzer fiyatlardan satış yapmakta oldukları açıktır. Şanlıurfa'da tavan fiyat şuan 2.74 TL.gibi yüksek bir rakamdır. Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki istasyonlar ise rekabeti işleterek 2.05 - 2.20 civarında satış yapabildiklerine göre ortada haksızlık olduğu açıktır. Bu mânada; bu haksızlığın giderilmesi ve Türkiye fiyatlarında alımın sağlanması için ilgili kurumlar nezdinde temaslar başlamıştır. Sn.Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi olduğumuzu Urfalı hemşehrilerimize saygıyla beyan ederiz" dedi.(Kaynak: Gazate İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sonunda bir vekil tüketicilerin sesini duydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement