Sorgunlular, Hemşehrileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sorgunlular, Hemşehrileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Ziyaret Etti

Sorgunlular, Hemşehrileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’ı ziyaret etti.

30.03.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı ziyaret etti.

Ziyarete hemşehrileri ile sohbet eden Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tozlu ve çamurlu sokaklarında büyüdüğü memleketi Sorgun'un her zaman kalbinde olduğunu ve memleketine hizmet etmekte elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal da Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na seçilen Arslan'a partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla ziyarette bulunduklarını ifade ederek, "Hemşehrimiz Sayın Arslan'ın böyle önemli bir makamda görev yapması bizlere onur ve gurur verir. Bizler siyaset nezdinde ülkemizin ve ilimizin gelişmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürürken, böyle kurumlarımızda adalet ve hukukun tesisi noktasında çalışmalarını sürdüreceklerdir. Amacımız hep birlikte uyum içerisinde ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Ülkemizin etrafında yaşanan gelişmeler elbette bizleri de etkilemektedir" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgunlular, Hemşehrileri Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement