Soylu: Bizi Çavusesku ile Ürkütmeye Çalışıyorlar - Son Dakika
Güncel

Soylu: Bizi Çavusesku ile Ürkütmeye Çalışıyorlar

Soylu: Bizi Çavusesku ile Ürkütmeye Çalışıyorlar

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı sarayına yapılan harcamayı eleştirenlere tepki gösterirken "Cumhurbaşkanlığı makamı elbette en görkemli olacak.

15.11.2014 15:50

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı sarayına yapılan harcamayı eleştirenlere tepki gösterirken "Cumhurbaşkanlığı makamı elbette en görkemli olacak. Biz süklüm püklüm bir Türkiye değiliz" dedi. Soylu, Cumhurbaşkanlığı sarayı ile Çavuşesku'nun sarayını kıyaslayanlar için de "Bizi ürkütmeye çalışıyorlar" diye konuştu.

Süleyman Soylu, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde Ak Parti kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı sarayına yapılan harcamanın eleştirilmesini, 'kötülük akıtma' olarak niteledi. Kendilerinin yanında olmayan televizyonlar ve gazeteler için 'Kötülük akıtmaya devam ediyorlar" diyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son günlerde onların televizyonlarını izleyenler söylüyorlar, ben izlemiyorum, gazetelerini okumuyorum, televizyonlarını izlemiyorum. Neymiş, cumhurbaşkanlığına bir saray yapılmış, bu büyük saray büyük israflarla gerçekleştirilmiş. O israflar gözünüze dizinize dursun. Bu ülkenin her 100 lirasının 86 lirası faiz lobisine giderken hiçbirinizin sesi çıkmadı. Gezi olayları ve 17-25 Aralık operasyonları dahil bu milletin kendi vergileri ve paralarıyla yapılan kamu binaları tahrip edilirken sizlerin sesi çıkmadı."

Cumhurbaşkanlığı sarayı ile Çavusesku'nun sarayını karşılaştıranlar için 'bizi ürkütmeye çalışıyorlar' diyen Soylu, "Şimdi milletin makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamı elbette en görkemlisi olacak. Biz süklüm püklüm bir Türkiye değiliz. Çavuşesku ile eşi kurşuna dizilmiş, bizi onlarla ürkütmeye, korkutmaya çalışıyorlar. Demokrasilerde milletten bu kadar korkmayın. Kaçacağınız bir yer kalmadı artık. Yalanlarınızla, entrikalarınızla bu ülkedeki insanları korkutmaya daha fazla çalışmayın" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu, muhalefeti eleştirirken de "CHP yenile yenile gelmektedir, topal ördektir. MHP yenile yenile gelmektedir, topal ördektir. Kılıçdaroğlu beni mahkemeye vermiş, ben ona 'musibet' demişim. Ne demişim 'mahluk' demişim. Mahluk olduğunu mu reddediyor? Ama siyasetin başına gelen bir musibettir" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soylu: Bizi Çavusesku ile Ürkütmeye Çalışıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement