Spor Camiası, Tesisleşmedeki Devrimi Yorumladı - Son Dakika
Güncel

Spor Camiası, Tesisleşmedeki Devrimi Yorumladı

Spor kamuoyu, sporda son yıllarda yaşanan sessiz devrimi Gençlik Spor'a değerlendirdi.

17.12.2013 14:49  Güncelleme: 14:55

Gençlik Spor aralık sayısında, ülke tarihinin en büyük tesisleşme hamlesine ve yeni yatırımlara geniş yer verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yoğun çalışmaları sonrasında inşa edilen toplam 789 tesisten 213'ü yakın dönemde ülke sporunun hizmetine sunulurken bu tarihi gelişme, spor dünyasında da geniş yankı buldu. Gençlik Spor Dergisi aralık ayında, spor tarihimizin yıllarca kanayan yarası olan tesisleşme konusunda, son 2 yılda yaşanılan sessiz devrimi konuşmak için spor dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi. Fatih Terim, Rıdvan Dilmen, Bob Bowman ve Bülent Korkmaz gibi spor camiasının birçok ismi, ülke tarihinin en büyük tesisleşme hamlesini ve yatırımlarını Gençlik Spor aralık sayısına değerlendirdi.

TIGER WOODS GENÇLİK SPOR'A KONUŞTU!

'Gençlik Spor' dergisi aralık sayısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon Akyazı Stadyumu'nun temel atma töreni kapağa taşındı. Zengin içeriği ile dikkat çeken dergi, Turkish Airlines Open 2013 için Antalya'ya gelen dünya golfünün bir numaralı ismi Tiger Woods ile ses getiren bir röportajı da sayfalarına taşıdı. Golfte dünyanın önemli bir değeri olmak adına en önemli unsurun devlet desteği olduğunu vurgulayan Woods, " Türkiye'de şu an bunu görebiliyoruz. Böylesine önemli bir organizasyon devlet desteği ve iradesi olmadan gerçekleşmezdi" diye konuştu.

İNSANLIĞIN BATMAYAN MANEVİ GÜNEŞİ HZ. MEVLANA

Türkiye'nin ilk ve tek olan gençlik spor dergisinde ayrıca 81 yıllık ömrüne 112 madalya sığdıran Hikmet Kandeydi, demir atlara hükmeden Nazlıcan Aydın, golfte ilklerin sporcusu Hamza Sayın, futbolumuzun unutulmaz oyuncularından Arif Erdem ve olimpiyat tarihinde cimnastikte bir ilki gerçekleştiren Göksu Üçtaş'ın antrenörü Mergül Güler ile yapılan özel röportajlar da bulunuyor. Gençlik Spor dergisi aralık ayı 'Portre' bölümünde ise insanlığın batmayan manevi güneşi Mevlana Celaleddin-i Rumî'ye yer verildi. Asya'da yeşeren, Anadolu'nun barında kök salan yüce âlimi yakından tanımak isteyenlerin ilgiyle okuyacağı dosyada, Mevlana ile ilgili bilinmeyenler ele alındı. Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan dosyada ilgi çekici. İnanarak çalışıldığı takdirde, başarının engel tanımayacağını gösteren dört başarı hikâyesi ve daha birçok konu Gençlik Spor aralık sayısında!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Camiası, Tesisleşmedeki Devrimi Yorumladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement