Spor Toto Başkanlığı'ndan Tunceli'ye Yatırım - Son Dakika
Yerel

Spor Toto Başkanlığı'ndan Tunceli'ye Yatırım

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Tunceli Valiliği arasında imzalanan protokol kapsamında kent merkezi ve bazı ilçelerde 10 spor sahası yapılacak.

30.04.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Tunceli Valiliği arasında imzalanan protokol kapsamında kent merkezi ve bazı ilçelerde 10 spor sahası yapılacak.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla Spor Toto Teşkilatı'nın Tunceli'de yapılacak spor tesisleri için 2 milyon 250 bin lira kaynak aktaracağını belirtti.

Spor Toto Teşkilat'ının illerde spor altyapılarına yatırım yaptığını anımsatan Kaymak, "Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile imzaladığımız protokol kapsamında, Hozat, Nazımiye, Pülümür, Çemişgezek, Ovacık ilçeleriyle Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar Beldesinde ve kent merkezinde belirlenen 4 noktada sentetik halı saha, basketbol, voleybol ve tenis sahaları yapacağız. Bu yatırımların tamamlanası durumunda spor tesisi bakımından önemli bir aşama kat etmiş olacağız. İnşallah Tunceli önümüzdeki yıllarda sporla anılan bir kent olur" dedi.

Vali Kaymak, spor altyapısının güçlendirilmesi ve 3. Lig'e yükselen Dersimspor içinde destek arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto Başkanlığı'ndan Tunceli'ye Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement