Sporculardan Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika
Yerel

Sporculardan Çözüm Sürecine Destek

Sporculardan Çözüm Sürecine Destek

Eski Milli Futbolcu Hami Mandıralı "Molotof atan çocuklara top vermeye geldik"

19.09.2014 10:07

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Batman'a gelen eski ünlü futbolculardan Hami Mandıralı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mandıralı "Molotof atan çocuklara top vermeye geldik" dedi.

Proje kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da Hakkâri, Kars, Şırnak, Van'da gençlerle buluştan futbolun ustaları, Batmandaydı.

Projeyle ilgili düşüncelerini anlatan Eski Trabzonspor ve Milli takımın Efsane futbolcusu Hami Mandıralı, "Güneydoğu Gençliği ve futbolu için neler düşünüyorsunuz?" sorusuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mandıralı, yaptığı açıklamada; "Biz doğuda insanların yıllarca televizyondan izlediği ünlü futbolcuların onları çıplak gözle görmesi için bu projeyi başlattık. Bu projeyi şimdiye kadar sadece Doğu Anadolu ve güneydoğu bölgesinde yaptık. Biz Hakkari'de molotof atan çocukların eline futbol topunu verdik.Onlarda bize yeşil sahayı gösterdi.Bizim tek gayemiz bu ülkedeki bütün insanların barış ve kardeşlik içinde yaşamasıdır.Gittiğimiz bütün illerde Batman'da olduğu gibi müthiş bir ilgiyle karşılandık. Bu beni ve tüm arkadaşlarımı çok mutlu etti" dedi.

"4 BÜYÜKLERDEN ALACAĞINIZ GALİBİYETLERE BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ"

Batmanı oldukça beğendiğini ifade eden Eski Trabzonspor ve Milli takımı oyuncusu Hami Mandıralı "Batman 'da ve Bölgede gençlerle oynadığımız futbol maçlarında bir çok yetenekli kardeşlerimize canlı olarak şahit olduk. Ümit ediyorum ki çözüm süreciyle birlikte Batman ve Bölge futbolunun yetenekli gençlerinin çıtayı yükselterek bugün bizi sahada yendikleri gibi yarınlarda Türkiye'nin 4 büyüklerine karşı Batman'da Hakkari'de Şırnak'ta Van'da yeşil sahalarda alacakları galibiyetleri birlikte kutlayacağız" dedi.

Öte Yandan ünlü futbolcular Batman Amatör liginde oynayan genç futbolcularla yaptıkları iki devreli maçın ilk devresinde Batman Amatör ligi karmasına 3-1 ikinci devredeki Batman Eğitimspor altyapısını da 3-0 yenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sporculardan Çözüm Sürecine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement