Sultanhanı'na Entegre Devlet Hastanesi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Sultanhanı'na Entegre Devlet Hastanesi Yapılacak

Sultanhanı\'na Entegre Devlet Hastanesi Yapılacak

Aksaray Valisi Altınok: "Sultanhanı'nda 24 saat sağlık hizmeti verecek, Türkiye'de 7'nci olacak entegre devlet hastanesini açacağız"

28.10.2013 14:19

Aksaray merkeze bağlı Sultanhanı beldesinde entegre devlet hastanesi yapılacak.

Aksaray Valisi Selami Altınok, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Aksaray Merkez Tacin mahallesinde yapılacak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihale sürecinin başladığını söyledi.

Yakın zamanda yeni hastane ihalesinin yapılacağını belirten Altınok, "Aksaray için daha modern, vatandaşlarımızın layık olduğu ve çağın gerektirdiği, içine girdiğinizde 5 yıldızlı otel hüviyetinde, hasta olsanız dahi moralinizin düzeleceği çok güzel bir hastane olacak" dedi.

Türkiye'nin 7. entegre devlet hastanesi

Öte yandan Altınok, Aksaray merkeze bağlı 10 bin 350 nüfuslu Sultanhanı beldesinde entegre devlet hastanesinin yapılacağını bildirdi.

Beldelerde 24 saat sağlık hizmeti veren sağlık kurumunun bulunmadığını ifade eden Altnok, şunları kaydetti:

"Bu konuda gerek bizim, gerekse Aksaray milletvekillerimizin girişimleri oldu, çeşitli görüşmeler yaptık. 2 bin 700 nüfusu olan ilçemizde entegre hastane var. Sultanhanı beldemizin nüfusu 10 bin 350 ama hastane yok. Bu konuda ciddi çalışmalar yaptık, resmi yazı bekliyoruz. Sultanhanı'nda 24 saat sağlık hizmeti verecek, Türkiye'de 7'nci olacak entegre devlet hastanesini açacağız. İnsana hizmet ediyoruz. En çok insan neredeyse, oralara hizmet götüreceğiz. Belde ve ilçe olması fark etmiyor." - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sultanhanı'na Entegre Devlet Hastanesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement