Suriye'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama - Son Dakika
Güncel

Suriye'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama

Suriye\'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama

Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Kamışlı kenti yakınlarında, bir petrol sahasında meydana gelen patlamadan sonra yangın çıktı.

30.09.2016 12:34  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Kamışlı kenti yakınlarında, bir petrol sahasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgede yangın çıktı. Yangın ile birlikte patlama noktasında dumanlar yükselirken, bölgede çok sayıda petrol kuyusunun bulunduğu görüldü.

PETROL SAHASINDA BÜYÜK PATLAMA

Türkiye-Suriye sınır hattında bulunan, Mardin'in Nusaybin ile Şırnak'ın Cizre ilçesi karayolunun Suriye tarafında, Kamışlı kenti yakınlarındaki petrol sahasında bugün saat 10.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi.

Suriye'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama

PATLAMANIN ARDINDAN YANGIN ÇIKTI

Cizre ile Nusaybin arasındaki Söğütlü ve İkiztepe mevkilerinin hemen karşısındaki Suriye'nin Rojava bölgesinde petrol sahasında, patlamanın ardından yangın çıktığı görüldü. Yangın ile birlikte gökyüzüne dumanlar yükselirken, bölgenin petrol sahası olduğu belirtildi. Suriye'de yaşanan iç savaştan sonra rejim askerlerinin bu bölgeden çekilmesi ile burasının denetimi PYD'nin kontrolüne geçmişti.

Suriye'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'nin Kamışlı Kenti Yakınlarında Petrol Sahasında Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement