Suriye Uçakları Süleyman Şah Türbesi'nin Bulunduğu Köyü Bombaladı - Son Dakika
Güncel

Suriye Uçakları Süleyman Şah Türbesi'nin Bulunduğu Köyü Bombaladı

Suriye uçakları, Süleyman Şah Türbesi'nin de bulunduğu Karakozak köyündeki köprüyü bombaladı.

21.09.2014 22:18  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Kobane’ye yönelik saldırıları sürerken, Suriye uçakları da örgüte ait mevzileri vurdu. Süleyman Şah Türbesi'nin de yer aldığı Karakozak köyündeki bir köprü de havaya uçuruldu.

SURİYE UÇAKLARI KÖPRÜYÜ HAVAYA UÇURDU

Hürriyet'in haberine göre, bugün Türkiye sınırına oldukça yakın uçtukları iddia edilen Suriye uçakları, Kobane’yi Minbic’e ve Halep’e bağlayan bir köprüyü havaya uçurdu. Süleyman Şah Türbesi’nin de bulunduğu Karakozak Köyü’ndeki köprü, IŞİD’in Kobane saldırısı için ikmal hatlarından biri. Geçtiğimiz hafta, Suriye uçakları Kobane’nin güneybatısındaki el Bab kasabasındaki IŞİD merkezlerini hedef almıştı.

İKİNCİ CEPHE AÇILDI

Öte yandan Kobane’de IŞİD saldırısına direnen PKK bağlantılı Halk Savunma Güçleri’nin Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısına düşen, Haseke eyaletine bağlı Serekaniye’nin batısındaki IŞİD kontrolündeki köylere karşı saldırı başlattı. Türkiye sınırına sıfır noktadaki Til Henzir, El Raviye, Dehma ve Furayşah’ta taraflar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Suriye Uçakları Süleyman Şah Türbesi\'nin Bulunduğu Köyü Bombaladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Suriye Uçakları Süleyman Şah Türbesi'nin Bulunduğu Köyü Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gidi gidiler: yalaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn 26 14 Yanıtla
  • cengiz: esad bozacak bu emperyalist ve yardakçılarının planlarını 24 6 Yanıtla
  • gerekçe: Türk medyasının yalanı akşama kadar sürdüTürk basınında bugün yer alan IŞİD'in 300 PKK/PYD militanını kurşuna dizdiğine dair çıkan haberlerin psikolojik amaçlı yalan haber olduğu ortaya çıktı. Türk medyasının bugün “PKK/PYD” militanı olarak servis ettiği görüntülerin, AFP’nin 14 Haziran 2014 yılında yayınladığı ve Salaheddin bölgesinde IŞİD tarafından kurşuna dizilen Irak askerlerine ait olduğu belirtiliyor. 15 14 Yanıtla
  • erol kaya: ırak ve suriyede ele geçirdiği yerlerdeki türbe ve puthaneleri yıkan ışid süleyman şah türbesine neden dokunmadı türkiye ile işbirliğine bir işaret daha 9 5 Yanıtla

Advertisement