Suriyeliler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Suriyeliler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Suriyeliler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir otomobilin takla atarak devrilmesi sonucu Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

09.03.2014 00:23

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir otomobilin takla atarak devrilmesi sonucu Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, İslahiye- Nurdağı yolu yeni Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden Gaziantep'e giden Suriye plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attıktan sonra yaklaşık 50 metre sürüklenip devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Envar Bennut (27) hayatını kaybederken, araçtan dışarı fırlayan Feneri Semur (29) ise yaralı olarak 112 sağlık ekiplerince İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis tarafından kaza yerinde güvenlik tedbirleri alınırken, olay yerine itfaiye ekipleri ve iş makineleri çağrıldı. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden sürücü araçtan çıkartılamayınca Gaziantep Büyükşehir kurtarma aracı ve ekipleri çağrıldı. Otomobilden çıkarılan Bennut'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İslahiye Belediyesi'ne ait cenaze taşıma aracıyla İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan Semur ise ambulansla Gaziantep'e sevk edildi.

Suriyeli şahısların Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden Gaziantep'teki bir yardım kuruluşuna gittikleri öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeliler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement