TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri Anıtkabir'de - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri Anıtkabir'de

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, yeni seçilen Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

09.07.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, yeni seçilen Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM Başkanlığı'na seçilen İsmet Yılmaz, yeni seçilen Başkanlık Divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra TBMM Başkanvekilleri Naci Bostancı, Koray Aydın, Şafak Pavey ve Yurdusev Özsökmenler, İdare Amirleri Tufan Köse, Sırrı Süreyya Önder, Seyfettin Yılmaz, Salim Uslu ve Ahmet Gündoğdu, Katip Üyeler Emre Köprülü, Gülizar Biçer Karaca, Emin Çınar, Erol Dora, Bülent Turan, Sema Kırcı, Fehmi Küpçü ve Mücahit Durmuşoğlu katıldı.

TBMM Başkanı Yılmaz'ın Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Yılmaz ve Başkanlık Divanı üyeleri, daha sonra Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Yılmaz, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Bu sırada kısa bir süre TBMM Grup Başkanvekili Şafak Pavey'in engelli asansöründen Misak-ı Milli Kulesi'ne gelmesi beklendi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, deftere şu satırları yazdı:

"Devletimizin kurucusu Büyük Atatürk, Milli İstiklalimizin karargahı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 26'ıncı Dönem Başkanlık Divanı üyeleri ile birlikte huzurunuzdayız. İlk başkanlığını yaptığın Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri olarak size şükran borçluyuz. Gösterdiğiniz hedeflere ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizi dünya milletler ailesi arasında saygın bir yere kavuşturmak en temel amacımızdır. Bu doğrultuda insan hak ve hürriyetlerini kökleştirip kurumsallaştırmak, toplumsal refahı artırmak ve huzuru yaygınlaştırmak öncelikli görevimizdir. Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışacağımıza 26. Dönem Başkanlık Divanı üyeleri olarak söz veriyoruz."

Yılmaz ve Başkanlık Divanı üyeleri daha sonra Anıtkabir'den ayrıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri Anıtkabir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement