Tek İsteği Çocukları İçin 'Hijyenik' Bir Yuva - Son Dakika
Güncel

Tek İsteği Çocukları İçin 'Hijyenik' Bir Yuva

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Suriyeli Atiye Ali ve çocukları Suriyeli Ali'nin oğlu Muhammed'e protez bacaklarını takması Suriyeli Atiye Ali ile röportaj Suriye'de 1 yıl önce rejim güçlerine ait savaş uçaklarının düzenlediği saldırıda evlerine bomba isabet etmesi sonucu eşini kaybeden ve yaralanan 4 çocuğuyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığınan Suriyeli Atiye Ali, çocuklarının sağlıklı bir evde yaşaması için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

11.08.2016 16:49

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Suriyeli Atiye Ali ve çocukları

Suriyeli Ali'nin oğlu Muhammed'e protez bacaklarını takması

Suriyeli Atiye Ali ile röportaj Suriye'de 1 yıl önce rejim güçlerine ait savaş uçaklarının düzenlediği saldırıda evlerine bomba isabet etmesi sonucu eşini kaybeden ve yaralanan 4 çocuğuyla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığınan Suriyeli Atiye Ali, çocuklarının sağlıklı bir evde yaşaması için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Reyhanlı'da, Suriyeliler için kiralanan evde 20 kişiyle beraber kalan Ali, çocuklarına hem annelik hem de babalık yapmaya çalışıyor.

Atiye Ali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinin üzerine düşen bombanın hayatlarını altüst ettiğini belirterek, yaşadıkları zor günlerin o saldırı sonrası başladığını söyledi.

Tek İsteği Çocukları İçin \'Hijyenik\' Bir Yuva
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tek İsteği Çocukları İçin 'Hijyenik' Bir Yuva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement