Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

NKÜ'de 'Sigaranın Zararları' konferansı düzenlendi.

25.03.2014 15:57

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda "Sigaranın Zararları" konferansı düzenlendi.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, NKÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'ndaki konferansta, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Erdoğan, sigaranın zararları ve kanserle ilişkisini anlatan bir sunum yaptı.

Erdoğan, günümüzde sigaranın zararlarının, herkes tarafından bilindiğini belirterek " Dünya Sağlık Örgütü'nün istatistiklerine göre, sigara içmek dünya çapında bir problem  ve istatistiki verilere göre de 1,2 milyar kişi sigara kullanıyor" ifadelerini kullandı.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Donma ve Tekirdağ İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Dr. Hülya Becerir de Erdoğan'ın ardından sunumlarını gerçekleştirdi.Konferansa, akademik personel ve öğrencilerden çok sayıda kişi katıldı.

- Tekirdağ Milletvekili Akbulut, Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 5. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Mesajında, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Yazıcıoğlu'nun, demokrasimize, ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetlerden dolayı asla unutulmayacığını belirten Akbulut şunları kaydetti:

" Muhsin Yazıcıoğlu, aziz milletimiz nezdinde her zaman kişiliği, karakteri, siyaset üslubu, her şart ve koşulda ilkeli duruşuyla anılacaktır. İlkeli siyasi kişiliğiyle birlikte milletini ve vatanını seven, kendisini davasına adamış bir gönül adamı olarak herkesin sevgisini ve saygısını kazanmış, ülke ve millet için önemli hizmetlerde bulunmuş değerli siyaset ve dava adamı Merhum Muhsin  Yazıcıoğlu'nun ebediyete intikalinin 5.yılında onu rahmetle, minnetle, şükranla anıyor, BBP Teşkilatına, tüm sevenlerine  ve ailesine iyi dileklerimi sunuyorum."

Tekirdağ SGK'da devir teslim töreni

Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne atanan Fatma Derya Alan düzenlenen törenle görevini devraldı.

Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'ya müfettiş olarak tayini çıkan Tekirdağ SGK İl Müdürü Mahmut Kotan'dan boşalan koltuğu, göreve yeni atanan Fatma Derya Alan'ın teslim aldı.

SGK İl Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreninde, Müdür Yardımcısı Güler Dülger, Kotan'ın vekili olarak, il müdürlüğü görevini, yeni atanan Fatma Derya Alan'a teslim etti. Alan, görevi teslim aldıktan sonra, vatandaş odaklı hizmet anlayışını dikkate alarak güvenilir, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti Devir teslim töreninde, il müdür yardımcıları, Yaşar Esen, Üzeyir Yitik ve Mehmet Enes Erol hazır bulundu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement