Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Trakyakent mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

27.05.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent) mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda, yeni kurulan Süleymanpaşa ve Ergene ilçelerinin birliğe üyeliği, oybirliğiyle kabul edildi. Trakyakent'in 42 olan üye sayısı 2 yeni üye ile 44'e yükseldi.

Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, Trakyakent'in faaliyetlerine hız vererek devam edeceğini ve güzel projelere imza atılacağını bildirdi.

Trakyakent encümen toplantısı

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent) encümen toplantısı, Tekirdağ'da yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İtalya Ulusal Belediyeler Birliği ANCI ve AEBR'den gelen konferans davetleri görüşüldü.

Toplantıya encümen üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ile birlik personeli katıldı.

-Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine bağlı Yurtbekler Mahallesi'nde, periyodik bakım çalışması nedeniyle, yarın 09.00 ile 15.00 saatleri arasında 6 saat süre ile elektrik verilmeyeceği bildirildi.

TEKSANDER'den NKÜ'ye  ziyaret

Tekirdağ Sanayiciler Derneği (TEKSANDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdim Noyan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şimşek ile bir süre görüşen Noyan, TEKSANDER'in yapmış olduğu ve ileriye yönelik yapmayı planladıkları projelerden bahsederek, üniversite ile birlikte yapılacak olan çalışmalar hakkında Şimşek ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete, TEKSANDER Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Demir ve Genel Sekreter Soner Şaşmaz katıldı.

Tekirdağ'da, "Dünyanın sonu.net" oyunu sahnelenecek

Tekirdağ'da, "Dünyanın sonu.net" adlı komedi oyunu sahnelenecek.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin başrolde oynadığı "Dünyanın sonu.net" adlı komedi oyununun Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi'nde 29 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da sahneleneceği bildirildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement