Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "11 İlçeye 11 Okul" projesi kapsamında, Kapaklı ilçesine yapılacak olan 21 derslikli ilkokulun temeli törenle atıldı.

23.10.2015 11:53

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "11 İlçeye 11 Okul" projesi kapsamında, Kapaklı ilçesine yapılacak olan 21 derslikli ilkokulun temeli törenle atıldı.

Temel atma töreni'nde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında ilçelerde yapılacak okulların temellerinin sırasıyla atıldığını belirtti.

Projeden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kendi görev alanının dışında Tekirdağ için elini taşın altına koymaya devam ediyor, bundan sonra da devam edecektir. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için biz de elimizden geleni yapıyoruz. 30 büyükşehir belediyesi içinde okul yapan tek büyükşehiriz. Bu anlamda da ayrıca gururluyuz" dedi.

Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin amacının halkına hizmet etmek olduğunu belirterek, temeli atılan okulun, Kapaklı'ya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Törene, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile vatandaşlar katıldı.

Albayrak, Ulaş-Karamehmet Künt Deresi Mevkisinde yapılan köprüyü inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaş-Karamehmet Künt Deresi mevkisinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüde incelemelerde bulundu.

Albayrak yaptığı yazılı açıklamada, temeli atıldıktan 5 ay sonra tamamlanan köprünün yaklaşık 1 milyon 100 bin liraya  mal olduğunu belirtti.

Ulaş ve Karamehmet Mahalleleri arasında Künt Deresi mevkisinde kısa süre önce tamamlanan köprüde asfalt çalışmalarının da tamamlandığını aktaran Albayrak, son durumunu görmek için bazı incelemelerde bulunduğunu ifade etti.

Süleymanpaşa Belediyesi personeline eğitim

Süleymanpaşa Belediyesi personeline etkili iletişim eğitimi verildi.

Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye personeline 'etkili iletişim, zaman ve kriz yönetimi' konulu eğitim verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bülent Demiröz, Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz salonunda düzenlenen eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, vatandaşla iç içe çalışan birimlere, vatandaşa daha iyi hizmet verilebilmesi için eğitim verildiğini belirtti.

Demiröz, zaman zaman iletişim problemleri yaşandığını kaydederek "Bu noktadan hareketle, biz hizmet üreten kurumlar olarak hizmet talep eden kişilerle karşı karşıya geliyoruz. Sorunların çözülmesi için acaba bizler ne yapabiliriz? Nasıl katkıda bulunabiliriz? Sorularından hareketle çıktığımız yolda böylesi önemli bir eğitimi çalışanlarımıza veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement