Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas\'ın Mutlu Günü

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Asım Fuat Arvas’ın kızı Betül Arvas, Namık Kemal Üniversitesi’nde görevli Yrd. Doç. Dr. İbrahim Palabıyık ile evlendi.

20.05.2016 11:24

Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Asım Fuat Arvas'ın kızı Betül Arvas, Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli Yrd. Doç. Dr. İbrahim Palabıyık ile evlendi.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Köşk restoranda gerçekleşen düğün merasimine, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ferruh Topuz, sivil topluk kuruluşları temsilcileri, Türkiye Gazetesi Tekirdağ Bölge Müdürü Hakkı Dinç, İhlas Pazarlama Tekirdağ Bölge Müdürü İlyas Miral, Türkiye Gazetesi ve İhlas çalışanları, gelin ve damadın hısım ve akrabaları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Nikah merasiminin ardından sahneye davet edilen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Asım Fuat Arvas, bu duyguyu tarif etmenin çok kolay olmadığını ifade ederek, "Bir cephesiyle asla düşünemediğimiz, önceden hazırlıklı olamadığımız bir akibeti, yavrumuzu biryerlere yolcu ediyoruz. Elbetteki bundan dolayı üzülmemiz icap ederdi, biraz hüzünlüyüz. Öbür tarafta da her anne babanın değişmeyen saadeti, evlatlarının mürüvvetini görmekti, bunu görmüş olmaktan da fevkalade mutluyuz, sevinçliyiz. Dolayısıyla ben de sizin huzurunuzda iki evladımızın bu izdivacının ömür boyu mutluluk getirmesini diliyoruz. Bu mutlu anımıza şahitlik eden siz değerli dostlarımı da, uzaktan ve yakından buraya teşrif edip, davet edilip geldiğiniz için sizlere de minnettarım. Teşekkür ediyorum, hayır dualarınızı eksik etmeyiniz. Saadetle geldiniz, Allah'a emanet olunuz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Arvas'ın Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement