Eğitimcilerin 51. Yıl Mezuniyet Buluşması Bergama'da Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Eğitimcilerin 51. Yıl Mezuniyet Buluşması Bergama'da Gerçekleşti

Bergamalı Eğitimci Feruzan Çaylı, İstanbul Maçka Teknik Yüksek Öğretmen Okulu 51. Mezuniyet birlikteliğini Bergama Öğretmen evinde muhteşem bir yemekle gerçekleştirdi.

15.09.2014 08:28  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Emektarlarının bu önemli günlerini Ege'nin incisi İzmir'in tarihi İlçesi Bergama'da ve Kermes etkinlikleri çerçevesinde kutlanması tüm katılımcıları onurlandırırken, eğitimciler kendilerine destek veren Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e teşekkür ettiler.

Okulun 1963 yılı mezunlarından olan Feruzan Çaylı'nın olağan üstü çabalarıyla ve bazı sivil topluk kuruluşlarının katkılarıyla organize edilen buluşmada yıllardır bir birlerini göremeyen ülkenin değişik il ve ilçelerinde ikamet eden emektarların hasret gecesi gerçekten görülmeye değer duygusal anlarla dolu anlamlı bir gece oldu.
Bergama Belediyesine Ticaret Odası ve Koza altın işletmelerine kendilerine bu organizasyonun gerçekleşmesi anlamında teşekkür eden değerli Eğitimci Feruzan Çaylı, ayrıca kendi okulundan mezun ettiği öğrencilerinin de bu organizasyonda ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi.

İlçenin değerli Müzisyenlerinden Akşit Tetik, Macit Gönlüğür, Mehmet Cevat Tura, Muhsin Kıratlı, bir birinden güzel yöreye ait halk türküleriyle geceye katılan konukların mutluluklarına neşe kattılar.

İstanbul Teknik Öğretmenler Derneği Başkanı Erhan Mumcu, gece de Bergama'nın UNESCO dünya Mirasına girmesine katkı koyduğu için Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e gecenin anısı olarak bir plaket verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek birbirleriyle hasret gideren emektar eğitimciler yeniden bir başka zamanda buluşmak üzere vedalaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimcilerin 51. Yıl Mezuniyet Buluşması Bergama'da Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement