Temel Karadeniz: "2-3 Yıl İçinde Küçükçekmece'de Oltayla Mevzi Tutulacak" - Son Dakika
Yerel

Temel Karadeniz: "2-3 Yıl İçinde Küçükçekmece'de Oltayla Mevzi Tutulacak"

Temel Karadeniz: "2-3 Yıl İçinde Küçükçekmece\'de Oltayla Mevzi Tutulacak"

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’nin dünya kentleriyle yarışır bir seviyeye ulaştığını söyledi.

07.03.2014 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece'nin dünya kentleriyle yarışır bir seviyeye ulaştığını söyledi. Başkan Karadeniz, yapılan dev yatırımlarla 2-3 yıl içinde Küçükçekmece Gölü kenarında halkın oltayla mevzii tutacağını müjdeledi.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, ilçe mahalle muhtarları ve adaylarıyla buluştu. Marriott Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıya AK Parti Küçükçekmece Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ilçe teşkilatı, meclis üyeleri, meclis üyeleri adayları, muhtarlar, muhtar adayları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Küçükçekmece'de 10 yıllık süreçte yapılan hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle başlayan program, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut'un açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Korkut seçim çalışmalarının tüm heyecanıyla sürdüğünü belirterek, davetlilere programa katılımlarından ötürü teşekkür etti.

İSTANBUL'UN GÖZDE SEMTİ

Programda konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 10 yıl önce ilçenin genel durumunu değerlendirerek, bölgeye çok şey yapıldığını ama bu hizmetlerin henüz merdivenin ilk basamağında olduğunu vurgulayarak, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'le devam edilecek yeni bir 15 yılın daha Küçükçekmece'ye artı değerler katacağını belirtti. 10 yıl önce İnönü Mahallesi'nin dere ve mevcut çevre sorunları nedeniyle 'Pilistin Mahallesi' olarak anıldığını hatırlatan Başkan Yeniay, 8 yıllık özverili çalışmalarla ilçenin artık İstanbul'un gözde bir semti haline geldiğini vurguladı.

GERİ DÖNÜŞÜMLE ÇEVREYE BÜYÜK DESTEK

10 yıllık projelerin, 15 yıllık yeni süre içinde de bu anlayışla süreceğini ifade eden Başkan Yeniay, ilçenin bu istikrarla dünyanın birçok kentiyle yarışır hale geldiğini söyledi. Yeniay, "4 bin 600 ton atık çöp topluyoruz. Nüfus olarak aynı rakamlarla benzeştiğimiz Ümraniye ile kıyaslandığımızda bu rakam 1 ton oluyor; yani Ümraniye 1 ton atık çöp toplarken, bizler ise 4 bin 600 ton topluyoruz. Bu geri dönüşüm '800 bin ağacın çevreye geri kazandırılması' demektir. Şu ana kadar topladıklarımız bize göre toplam miktarın henüz yarısı kadardır. Yani daha da çalışıp bu miktarı artırmamız gerekiyor" diye konuştu.

"KEŞKE 2004'TEN ÖNCE GELEBİLSEYDİK"

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz de, 10 yıl boyunca başarılı bir vizyonun izlendiğini ve hizmetlerin test edildiğini söyledi. Başkan Aziz Yeniay'a, başkan yardımcılarına, meclis üyelerine ve ilçe teşkilatına ortaya koydukları performansla, umulan bir performansın ötesinde bir başarı elde edildiğini ifade eden Başkan Karadeniz, seçim çalışmalarında halktan belediyenin yaptığı çalışmalarıyla ilgili olumsuz bir eleştiri almadıklarını hatırlattı. 'En büyük kusurlarını, yönetime geç gelmeleri' olarak niteleyen Karadeniz, "Keşke 2004 değil de, daha önce belediye yönetimine gelseydik" dedi.

Bu süreçte ilçe genelinde 43 okul yapıldığını hatırlatan Karadeniz, 14 yıl boyunca kaderine terk edilen ve bir türlü bitirilemeyen Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nin yine bu dönemde hizmete girdiğini söyledi. Karadeniz, "Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nin dışında bir de ek binanın temellerini attık. Bununla birlikte Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ni de hizmete kattık. Bu arada yine ilçemizde Ağız ve Diş Hastanesi'nin de temellerini attık" dedi.

"Gümrük yolunu yapamasaydık İstasyon Bölgesi'ne giriş çıkış yapılamayacaktı" diyen Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Küçükçekmece Gölü'ne tek damla atık su dökülmüyor. Avcılar ve Firuzköy'deki kolektörler sayesinde atık sular Ambarlı'daki atık su arıtma tesisine gönderilerek, gölün kirlenmesi engellendi. Bu sadece 1 katrilyonluk yatırımdır. 2-3 yıl içinde halkımız Küçükçekmece Gölü kenarında oltayla mevzii tutacaktır. Yeni süreç için tüm ekibimizle hazırız. İşimiz hem kolay hem zor. Başkan Yeniay'ın hizmet rüzgarını hız kesmeden sürdüreceğiz. Partimizin bana olan teveccühünü suiistimal etmeyeceğim. Hizmet çıtasını yüksek tutacağız. Bunun için tüm projelerimizle göreve hazırız. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum."

BEŞYOL SEÇİM BÜROSU AÇILDI

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, muhtar adaylarıyla yapılan kahvaltılı program sonrasında Sefaköy Tevfik Bey mahallesinde Biçen Market'in açılış törenine katıldı. Sultanmurat Büro önünde halka lokma ikram eden Karadeniz, daha sonra Beşyol seçim bürosu açılışını yaptı. Programına Batıbahat Hospital ziyaretiyle devam eden Karadeniz, burada hastane çalışanları ve hasta yakınlarıyla buluştu. Kartaltepe Merkez caddesinde esnafla buluşan Karadeniz, akşam programında ise, Makedonyalılar Derneği ve Deliorman Derneği'nin düzenlediği Dünya Kadınlar Günü programına katıldı. Seçim çalışmaları, İnönü mahallesi Yıldız Düğün Salonu'ndaki buluşmayla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temel Karadeniz: '2-3 Yıl İçinde Küçükçekmece'de Oltayla Mevzi Tutulacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement