Terme İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Terme İftarda Buluştu

Terme İftarda Buluştu

Terme ilçe iftarı, Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

05.07.2014 12:33  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordine ettiği, Büyükşehir Belediyesi'nin de ev sahipliğini yaptığı Terme ilçe iftarı, Cumhuriyet Meydanı'nda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Halkın büyük ilgi gösterdiği iftar programına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Terme Kaymakamı Fahri Meral, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, partililer ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

İftar programında Termelilere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme Cumhuriyet Meydanı'nın, tarihinin en güzel olaylarından birine tanıklık ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Meydanın dili olsa da konuşsa derler ya bu meydan, çok güzel şeylere tanık olmuştur. Ama bu güzel Ramazan akşamında, Ramazan'ın özüne ve ruhuna uygun bir güzelliği bize yaşatıyor. Bu güzelliği bize meydan yaşatmıyor. Meydan bu güzelliği yaşıyor, hissediyor. Bu meydana bu güzelliği yaşatan siz değerli hemşerilerimizsiniz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Bu yılda Ramazan ayında sizlerle aynı yerde iftar yapma fırsatı yakaladık. Allah'ımıza şükürler olsun. İnşallah birlik, beraberlik ve sağlık içinde nice Ramazanlara sizlerle birlikte kavuşuruz.

Önümüzde önemli bir süreç var. Milletin Cumhurbaşkanını seçeceği gün olan 10 Ağustos'un arifesindeyiz. 1 Temmuz itibariyle Liderimiz, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayımız olarak açıklandıktan sonra çalışmalarımıza daha da hız verdik" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, iftarın ardından Havuzbaşı Kafeterya'da çay içip vatandaşlarla sohbet etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terme İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement