Teröre Lanet Eylemine Az Katılım İsyan Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Teröre Lanet Eylemine Az Katılım İsyan Ettirdi

Teröre Lanet Eylemine Az Katılım İsyan Ettirdi

Eskişehir’de, teröre lanet eylemine az sayıda katılım olması bir asker annesini isyan ettirdi.

16.08.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, teröre lanet eylemine az sayıda katılım olması bir asker annesini isyan ettirdi. Asker annesi, kahvede oturan erkeklere seslenerek, "Niye oturuyorsunuz kardeşim, oturmayın kahvelerde" diyerek tepki gösterdi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de sosyal medyadan örgütlenen vatandaşlar terörü lanetlemek için Odunpazarı Meydanı'nda toplandı. Grup, buradan "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Kahrolsun PKK", "Eskişehir şehidine sahip çık" gibi çeşitli sloganlarla Hamamyolu Caddesi Saatli Park'a kadar yürüdü. Protesto gösterisine yaklaşık 50 kişinin katılmasına tepki gösteren ve Güneydoğu'da oğlunun askerlik yaptığını söyleyen Ayla Hadak, vatan hainlerini kınamak için toplandıklarını ifade etti.

"Askerlerimize, polislerimize destek için buradayız" diyen Hadak, "Ama görüyorsunuz bir avucuz. Utanın. Bütün Eskişehir utansın. Başka hiçbir şey demiyorum. Çok sinirliyim ve zor konuşuyorum. Benim şimdi arkamda yığınla insan olması için cam, çerçeve, kapı mı indirmem mi gerekiyor? Terör mü estirmem gerekiyor? Şimdi biz ayıp mı yapıyoruz? Kimse yanımıza yaklaşmıyor. Yaptığımız ayıp bir şey mi? Benim oğlum Güneydoğu'da çarpışıyor, hepimizin yerine çarpışıyor. Çarpışsın" ifadelerini kullandı.

"ESKİŞEHİR'E YAZIKLAR OLSUN"

Grup adına yürüyüş sonrası konuşan İsmail Işık da, tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 17.00'de PKK terörünü lanetlemek, asker ve polise sahip çıkmak adına toplandıklarını kaydetti. Işık, katılımın az olmasından yakınarak, şöyle konuştu:

"Bu gösteriyi sade ve sadece tek amacımız; PKK terörünü lanetlemek, askerimize, Mehmetçiğimize sahip çıkmak, polisimize sahip çıkmak ve güvenlik güçlerimize dua etmektir. Başka da yapabileceğimize herhangi bir şeyimiz yok. Ama şurada Eskişehir için koskoca bir ayıbı görüyorsunuz. Koskoca devasal bir büyükşehirde 50 kişi toplanabildi. Eskişehir'e yazıklar olsun."

Grup, açıklamanın ardından saygı duruşunda bulunduktan ve İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröre Lanet Eylemine Az Katılım İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • muro: Bu şehir yakında HDP den milletvekili çıkartırsa sasirmam.hadi solcular birazdaha gayret edin.vatan bölünmüş sizin umurunuzdami. 0 0 Yanıtla

Advertisement