The Bodrum Cup'ta Yelkenler Leros-Leros Etabı İçin Yelken Açtı - Son Dakika
Güncel

The Bodrum Cup'ta Yelkenler Leros-Leros Etabı İçin Yelken Açtı

The Bodrum Cup\'ta Yelkenler Leros-Leros Etabı İçin Yelken Açtı

BODRUM'un ilk ve tek en kapsamlı yelken yarışı ile deniz festivali olan The Bodrum Cup, 3'üncü gün yarışlarıyla sürdü.

20.10.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'un ilk ve tek en kapsamlı yelken yarışı ile deniz festivali olan The Bodrum Cup, 3'üncü gün yarışlarıyla sürdü. Yarışların ikinci gününde Gümüşlük'ten Yunanistan'ın Leros Adası'na giden yelkenciler, bu sabah ise Leros-Leros etabı için yelken açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu'nun destekleriyle bu yıl 28'inci kez düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, komşu adalarda devam etti. Dün düzenlenen Gümüşlük-Leros etabı ile Yunan adasına geçen yelkenseverler için gece çeşitli etkinlikler düzenlendi. Leros Limanı'nda gerçekleşen etkinliğe Leros Kaymakamı John Themelaros, Leros Belediye Başkanı Michalis Kollias, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, The Bodrum Cup Onursal Başkanı ve Era Yelken Kulübü Yöneticisi Erman Aras, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Argo Oil şirketi yetkilisi Michalis Psarombas, Kalymna Yachting Club yetkilisi Vassilis Kapadaki, Leros Gümrük memuru Nebotaki Ria, Leros Liman Başkanı Billiris Sakis, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Üyeleri, yelkenciler ve Leros halkı katıldı.

YUNAN MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE EĞLENCE

Yunan halk danslarının oynandığı ve geleneksel Yunan müziklerinin çalındığı etkinlikte düzenlenen törende ise Leros protokolü ile The Bodrum Cup'ı düzenleyen ve destek veren kurumlar tarafından karşılıklı olarak teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler verildi. Yarışa katılan 125 tekne, yarışların üçüncü gününde ise Leros-Leros etabı için start aldı. Sert havada mücadele eden tekneler zor anlar yaşadı. Yelken yarışlarında renkli görüntüler oluşmaya devam etti. The Bodrum Cup, bu akşam Leros Limanı'nda gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel The Bodrum Cup'ta Yelkenler Leros-Leros Etabı İçin Yelken Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement