Togo'lu İşkadınının Çalınan 150 Bin Euro Değerindeki Ziynet Eşyası Bulundu - Son Dakika
Güncel

Togo'lu İşkadınının Çalınan 150 Bin Euro Değerindeki Ziynet Eşyası Bulundu

Togo\'lu İşkadınının Çalınan 150 Bin Euro Değerindeki Ziynet Eşyası Bulundu

İstanbul'da Togo'lu işkadının çantasında bulunan 150 bin Euro değerinde ziynet eşyası ve parayı çalan iki hırsız polis tarafından yakalandı.

11.09.2015 17:20

İstanbul'da Togo'lu işkadının çantasında bulunan 150 bin Euro değerinde ziynet eşyası ve parayı çalan iki hırsız polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin 12 yaşında bir çocuk ve 32 yaşındaki teyzesi olduğu belirlendi. Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen hırsızlık olayında çalınan ziynet eşyaları şüphelilerin sakladığı yerde bulunarak sahibine geri verildi.

150 BİN EURO DEĞERİNDE EŞYASI ÇALINDI

Togo'nun önde gelen tekstil şirketlerinden birinin yönetim kurulu başkanı Essobileoua Beguedou'nun, 6 Eylül 2015 tarihinde bir alışveriş merkezinde çantasının içinden ziynet eşyaları ve paraları çalındı. Beguedou, Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. İşkadını üzerindeki taşlardan biri kopan 90 bin dolar değerinde ziynet eşyasını tamire götürdüğünü, bu sırada çantasında bulunan değerli kolye ile diğer ziynet eşyaları ve paralarının çaldığını belirtti. İşkadını çantasındaki çalınan eşyaların değerinin 150 bin Euro olduğunu bildirdi.

KENDİLERİNE İRAN'LI TURİST SÜSÜ VERİP HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada güvenlik kameralarını inceleyen polisler hırsızları kısa sürede teşhis etti. Kendilerine İran'lı turist süsü veren şüphelilerin mağazada dolaşır gibi yaparak Essobileoua Beguedou'nun dalgınlıkla vitrin askısına astığı çantasındaki para ve ziynet eşyalarını alarak kaçtıkları ortaya çıktı.

ÇALINAN ZİYNET EŞYALARI TAŞIN ALTINDA BULUNDU

Polis kimliklerini tespit ettiği şüphelileri Şişli Feriköy'de düzenlendiği operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerden 12 yaşındaki N.E. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine götürülürken, teyzesi olduğu öğrenilen Cevriye G. de Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandı. Daha önceden benzer suçlardan 31 kez yakalanan Cevriye G.'nin evinde yapılan aramada çalınan ziynet eşyaları bahçede bir taşın altına saklanmış halde bulundu.

Poliste yapılan sorgularının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Togo'lu İşkadınının Çalınan 150 Bin Euro Değerindeki Ziynet Eşyası Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement