Toroslar Edaş'ın Mersin'deki Yatırımları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Toroslar Edaş'ın Mersin'deki Yatırımları Sürüyor

Toroslar Edaş\'ın Mersin\'deki Yatırımları Sürüyor

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında Mersin’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

08.08.2016 17:58

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında Mersin'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Toroslar EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda daha aydınlık bir Mersin için haziran ayında 2 bin 753 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildiği kentte, 94.5 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı yapıldı. 16 dağıtım merkezi ile 19 panonun bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, 19 trafoyu da yeniledi.

Sürdürülebilir enerji hedefiyle yeni yatırımlarına da hız veren Toroslar EDAŞ, bu kapsamda Mersin'in Tarsus, Mut, Erdemli, Mezitli, Akdeniz, Toroslar, Silifke, Yenişehir ilçelerinde 399 adet yeni aydınlatma armatürü montajını tamamladı. Tarsus, Mut, Erdemli, Mezitli, Akdeniz, Toroslar, Silifke'ye 24 yeni trafonun yanı sıra aynı ilçelerde 27 kilometrelik yeni havai hat ve 171 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve yeraltı kablosu montajı yapıldı.

Toroslar EDAŞ'ın Mersin'deki bakım ve yatırım çalışmalarının devam edeceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Edaş'ın Mersin'deki Yatırımları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement