Torun'dan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Torun'dan İlçe Ziyaretleri

Torun\'dan İlçe Ziyaretleri

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

16.03.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başbakanlık Başdanışmanlığı görevinden ayrılarak AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Cemalettin Kani Torun ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Torun, ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Torun, ilk olarak AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek, bilgi aldı. Gemi taşımacılığının yükselen yıldızı Gemlik'te yapılabilecek yeni projeler hakkında bilgi veren Işık, seçimlere ilişkin tüm ön hazırlıkları tamamladıklarını ve hazır olduklarını söyledi.

Daha sonra Torun, AK Parti Gemlik Teşkilatı ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Torun, "Gemlik örnek çalışmaları ile büyük bir ivme kazanmış durumda. Başarılı bir ilçe teşkilatımız, çalışkan bir Belediye Başkanımız var. Gemlik halkının teveccühünü kazanmış yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Eğitim alanında Türkiye genelinde örnek okullardan birisi olarak kabul edilen Gemlik Anadolu İHL'yi de ziyaret eden Torun, ilçe halkının büyük destekleri ile yapılmış olan Uygulama Cami'nde de incelemelerde bulundu.

Torun daha sonra, AK Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ziyaret etti. İznik'in önemli bir turizm destinasyonu olabilmek için tüm imkanlara sahip olduğunu söyleyen Torun, turizm açısından bakir bir bölge olan İznik'in uluslararası alanda bilinirliğine dikkat çekerek, yeni dönemde ilçenin çok daha iyi bir konuma gelmesi için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

Torun son olarak, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'yı ziyaret etti. Torun, Orhangazi'nin konumu itibariyle çok büyük bir avantaja sahip olduğunu, ticaret, tarım, turizm sektörlerinde ilçenin yeni dönemde hızla kalkınacağını söyledi. Yerel siyaset aktörlerinin sözlerle değil, projelerle başarı kazandığını vurgulayan Torun, Orhangazi'nin bu alanda örnek bir ilçe olduğunu belirtti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torun'dan İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement