Trabzon AK Parti'den Gövde Gösteri - Son Dakika
Yerel

Trabzon AK Parti'den Gövde Gösteri

Trabzon AK Parti\'den Gövde Gösteri

AK Parti Trabzon teşkilatı ilçelerde başlattığı seçim çalışmalarına merkezde de start vererek yoğun bir kalabalıkla halkı selamladı.

29.01.2014 18:25

AK Parti Trabzon teşkilatı ilçelerde başlattığı seçim çalışmalarına merkezde de start vererek yoğun bir kalabalıkla halkı selamladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyesi Aday adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı yürüyüşle Meydan bölgesinden başlanarak Kunduracılar Caddesi'nin sonuna kadar hep birlikte halkı selamladılar.

Esnafın sevgi gösterileri ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldılar.

AK PARTİ OMUZ OMUZA

Yürüyüşün sonunda bir açıklama yapan Trabzon Belediye Başkanı, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, parti olarak tek vücut olduklarını belirterek, "Biz bütün teşkilat olarak İl Başkanımızla, Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç'le, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, Aday Adayı olmuş arkadaşlarımızla bir ve beraber hep birlikte omuz omuza kol kola milletin hizmetkarlığına talip olarak Trabzon'umuzun huzurlarındayız. Seçimlere kalan 60 gün süre zarfı içerisinde milletimize AK belediyecilik hizmetlerini artırarak devam ettirmek azim ve kararlılığındayız. Böylece omuz omuza kol kola teşkilatımızla Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi olarak Trabzon'umuzu Allah izin verirse çok daha ilerilere taşıyacağız" diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar'da konuşmasında "Öncelikle bizi bu noktalara getiren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Parti'ye vermiş oldukları desteğin en büyük göstergesi hemen şurada yanı başımızdaki kısmi ama büyük kalabalıktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Ortahisar Belediye Başkan Adayımız, Aday Adayı olmuş arkadaşlarımız, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı arkadaşlarımız ve tüm teşkilat olarak bugün Trabzon merkezde, Ortahisar'dayız. Aynı şekilde 18 ilçemizde tüm adaylarımızla beraber aynı coşkulu çalışmayı başlatmış bulunmaktayız. " dedi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Genç, "Bugün geldiğimiz noktada benim seçimde tek konuşacağım 2009 yılında Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte ne söz vermiş isek onları gerçekleştirdik. Bunu iyi anlatacağız. Yani karnemizle sahaya çıkacağız. Ben bu işe yeni aday olmuş gibi değil, daha önce bu işi yapmış AK Belediyeciliği bu şehirle buluşturmuş, hizmet etmiş, verdiği sözleri yerine getirmiş bir belediye başkanı ile sahada olacağım. O nedenle çok yorulmayacağız. Bütün halkımıza, bütün vatandaşımıza ulaşıp AK Parti belediyeciliğini anlatacak, bu yeni kuracağımız Ortahisar belediyesini de AK Belediyecilik ile buluşturduğumuzda neleri daha yapacağımızı ifade edeceğiz. Halkımızı dinleyeceğiz, desteklerini isteyeceğiz ve inşallah 30 Martta bu yeni belediyemizi de AK Belediyecilikle buluşturacağız. Bu manada İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, teşkilat mensuplarına, halkımıza ve destek veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Bu kararı esasında Trabzon şimdiden verdi. Trabzon AK Belediyeciliğin hizmetini gördü ve bundan sonra neleri göreceğini biz onlara anlatacağız" ifadelerine yer verdi.

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında "Bu gün burada teşkilatımızın heyecanını, coşkusunu görüyoruz. Adayımız belirlenmeden önce sahada aday adayı kardeşlerimiz ağabeylerimiz vardı. Önce onlara teşekkür etmek lazım. AK Parti'nin misyonuna, vizyonuna ve felsefesine uygun çok demokratik bir şekilde aday adaylığı süreci geçirdiler. Partimiz adına sahayı boş bırakmadılar. Burada olduğu gibi bundan sonra da tüm aday adayı olmuş arkadaşlarımız yanımızda olacak. Bu manada yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

"MHP SEÇİM BÜROSUNA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ"

Seçim yürüyüşünün ardından İl Başkanı Günnar, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Genç ve ilçe başkanı Altuntaş MHP Trabzon il başkanlığına taziye ziyaretinde bulundular. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Günnar "İstanbul Esenyurt SKM bürosuna yapılan saldırıyı da esefle kınıyoruz. Siyasette demokrasiye vurulan bir darbedir. Planlı veya plansız bu tür oyunlara ve provokasyonlara hiçbirimiz gelmeyeceğiz. Tüm siyasi partilerle, tüm seçmenlerle Türkiye'yi huzura götürebilmek için mücadeleye devam edeceğiz' dedi.

Partililer daha sora Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay'ın vefat eden annesinin İskenderpaşa Camiinde düzenlenen cenaze törenine katıldılar. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon AK Parti'den Gövde Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement