Trabzon'da Bulunan Engelli Dernekleri Gümrükçüoğlu'nun Verdiği İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Bulunan Engelli Dernekleri Gümrükçüoğlu'nun Verdiği İftarda Buluştu

Trabzon\'da Bulunan Engelli Dernekleri Gümrükçüoğlu\'nun Verdiği İftarda Buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr.

30.07.2013 14:19

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, engelli vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Gümrükçüoğlu'nun Kadakal Restaurant'ta verdiği yemeğe Trabzon İşitme ve Konuşma Engellilerini Koruma ve Yardımlaşma Derneği, Spastik Çocukları ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği, Altı Nokta Körler Derneği Trabzon Şubesi, Zihinsel Engelli ve Otistik Çocukları Koruma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şubesi, Anadolu Görme Engellileri Derneği, Trabzon Umuda Destek Derneği, Of ve Çevresi Engelli ve Engelli Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Genç Engelliler Sahne Tiyatrosu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Beyaz Ay Derneği Trabzon Şubesi, Böbrek Nakli Derneği, Hemofili Derneği ve Tüm Engelliler Derneği mensupları katıldı.

Yemekte AK Parti Kadın Kolları Trabzon İl Başkanı Havva Gümüş ve ziyaret için kentte bulunan AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Yemeğe aileleri ile birlikte katılan engelli vatandaşlar Başkan Gümrükçüoğlu'nun davetine yoğun katılım gösterdiler. İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Gümrükçüoğlu konukları ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

Yemekten sonra yaptığı konuşmada katılımlarından ötürü misafirlerine teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu güzel gecemiz sizin güzel yüreklerinizle ve onur konuklarımızla birlikte süslenmiş oldu. Bütün engellerini aşan siz değerli kardeşlerimizle her zaman yürek yüreğe her zaman bir ve beraber olduğumuzu hiç unutmamanızı istirham ediyorum. Sizin engelleri aşma azminizin hep beraber olmakla mümkün olacağı düşüncesi ile her zaman yanınızda olduğumuzu hiç unutmamanızı istiyorum. Bu duygularla Ramazanın kalan günlerinin de hayırla geçmesini diliyor ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gümüş, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, "Tüm engelli derneklerimizle birlikte çalışmalar yapmaya ve onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Onları çok seviyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak her türlü çalışmalarında yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Gümüş'ün konuşmasının ardından mikrofonu alan AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Karaköse, "Sayın Başkanımın daveti ile aranızda olmaktan mutluluk duydum. Tüm engelli kardeşlerime Adana'dan, Adana'nın sıcaklığını ve selamını getirdim" diye konuştu.

İftar yemeği, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından son buldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Bulunan Engelli Dernekleri Gümrükçüoğlu'nun Verdiği İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement