Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin Ek Poliklinik ve Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin Ek Poliklinik ve Hizmet Binası Açıldı

Trabzon\'da Vakfıkebir Devlet Hastanesi\'nin Ek Poliklinik ve Hizmet Binası Açıldı

Trabzon Valisi Öz: "Sağlık hizmetleri konusunda önemli değişim, dönüşüm ve gelişim yaşandı"

10.03.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesinin ek poliklinik ve hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Safiye Seymenoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Finans Hizmetleri Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Kasapoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, sağlık hizmetleri konusunda önemli değişim, dönüşüm ve gelişim yaşandığını söyledi.

Trabzon'un bütün ilçeleriyle sağlık hizmetlerinden daha kaliteli şekilde yararlanması için güzel hastaneler yaptıklarını belirten Öz, "Mevcut hastanelerimizi de yeni servis ve donanımlarla geliştirerek daha kaliteli ve nitelikli hizmet vermesi için çalışmalar yürütüyoruz. Son altı ay içersinde il merkezimizde ve farklı ilçelerimizde önemli sağlık tesislerimizin açılışını yaptık. Bu tesisler bütün vatandaşlarımıza, vatandaş memnuniyetini esas alacak şekilde hizmet verecektir" dedi.

Balta ise sağlık alanında Türkiye'nin dönüşüm yaşadığını vurgulayarak, "2002 yılından sonra sağlık alanında yapılan hizmetlerle sağlıkta çile dönemi sona erdi. İnsanların her istediği hastaneye gidebilme olanağı oldu. Herkes eşit sağlık hizmeti almaktadır" diye konuştu.

Tosun da sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konuşmaların ardından hastanenin ek poliklinik ve hizmet binasının açılışını yapan Vali Öz ve beraberindekiler, hastalarla yakından ilgilendi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin Ek Poliklinik ve Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement