TSK'nın Günlük Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

TSK'nın Günlük Faaliyetleri

Genelkurmay Başkanlığı: "Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Ağustos'ta örgüte katılan 18 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu"

12.09.2014 20:11

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Ağustos'ta örgüte katılan 18 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ve günlük faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Buna göre, bölücü terör örgütü mensubu 10-15 terörist tarafından, Bitlis merkezde Aşağıölek Köyü Arusini Tepe mevkiinde, Çeltikli Köyü-Bitlis Karayolu kesilerek 3 araç durduruldu.

Anılan teröristler tarafından; sürücülüğünü Çeltikli Köyünde görevli geçici köy korucusunun yaptığı araçta bulunan 8 şahıs araçtan indirildi, bir geçici köy korucusu kaçırıldı, kendisine ait araç ile 1 tabanca ve araçta bulunan şahıslara ait 4 cep telefonu gasp edildi, diğer şahıslar ve araçlar olay yerinde serbest bırakıldı. Olayla ilgili planlanan operasyon, İl Valisinin onayını müteakip icra edilecek.

Ayrıca Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Ağustos'ta örgüte katılan, 18 yaşındaki bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK'nın Günlük Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement